Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)
klewx:
money karttan 100 tl alışverişe ilkinde 10 tl,ikinci 100 tl alışverişe 20 tl anında indirim...
kampanyaya katılmak için yazlık yaz boşluk bırak moneyclub kart veya moneyvisa min
numaranı 0532 4441044 e sms gönder 24 mayıs-30 haziran arası geçerli...
kampanya sadece alanya,izmir,antalya,mersin,muğla,balıkesir,aydın da belirli yazlık
bölge mağazalarında geçerli... katılan mağazaların listesi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin. da
2 haziran 50 tl ve üstü alışverişe home basix vakumlu 2 li hurç 3 tl
3 haziran 50 tl ve üstü alışverişe buildex şarjlı 24 parça tornavida seti veya
voit futbol,voleybol,basket toplarından birisini 5 tl ye alma şansı
diazem:
3 haziran 50 tl ve üstü alışverişe buildex şarjlı 24 parça tornavida seti veya
Bu her mağzada varmı?
klewx:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin3 haziran 50 tl ve üstü alışverişe buildex şarjlı 24 parça tornavida seti veya
Bu her mağzada varmı?
--- Alıntı sonu ---
hem migrosta hem tansaşta verildi...tansaşta 30 tl kozmetiğe sinbonun türk
malı saç kurutma makinesi hediye en güzelide 15 li permatik 5.90 yani toptan fiyatla aynı...
60 liralık permatik alarak 2 saç kurutma makinesi+şarjlı tornavida(matkap özellikli) 180 devirli
bu cihazı da 5 tl ye almak mümkündü bugün,
diazem:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin3 haziran 50 tl ve üstü alışverişe buildex şarjlı 24 parça tornavida seti veya
Bu her mağzada varmı?
--- Alıntı sonu ---
malı saç kurutma makinesi hediye en güzelide 15 li permatik 5.90 yani toptan fiyatla aynı...
60 liralık permatik alarak 2 saç kurutma makinesi+şarjlı tornavida(matkap özellikli) 180 devirli
--- Alıntı sonu ---
Haber alamayınca katılmadım bende..Tonla kampayaya katılıyorum şu ara migrosta malum arada onuda alırdım valla..Sucuk aldım gecen sadece denk gelince ..
klewx:
Bu her mağzada varmı?
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
Haber alamayınca katılmadım bende..Tonla kampayaya katılıyorum şu ara migrosta malum arada onuda alırdım valla..Sucuk aldım gecen sadece denk gelince ..
--- Alıntı sonu ---
ancak şimdi gördüm nete fazla giremedik bugün, migrosta zaten çok uygun bir ürün yok bu ara...tansaş ta var migrosta lays fırından ve tamek e asılmak lazım malum sebepten,migrosta gillette mach 3 tekli makine+head&shoulders 6.50 bu ürün çok iyi...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git