Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)
simonbolivar:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinMoney Club Kart ile Fairy Hepsi Bir Arada Kapsül 65'li Alana, 15 Money Hediye!
Kampanya kapsamında, 25 Haziran – 8 Temmuz 2015 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından veya Sanal Market'ten Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club özellikli diğer kartlar ile yapılacak Fairy 65’li kapsül alımına 15 Money hediye edilecektir. Kazanılan Money'ler 2 gün içerisinde kartınıza yüklenecektir ve 30 Temmuz 2015 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kampanyadan yalnızca kayıtlı kartlar yararlanabilir. Yeniden satış amaçlı toplu alımlar ile eksik ve yanlış bilgi paylaşılmış Money Club kartlar kampanya kapsamına dahil değildir. 1 Money, 1 TL'dir.
--- Alıntı sonu ---
2 tane alsak 30 tl yüklenir mi var mı bir bilgi?
trinity2912:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinfairy kampanyası var mı diye bakayım demiştim yok ama bana biryerden 40 Money gelmiş hiç anlamadım ama çok sevindim hemen kullanmak lazım :)
--- Alıntı sonu ---
fairy kampanyası genel kampanya.. size özelde görünmez zaten.. 40 money de bir önceki kategorilerden farkında olmadan alışveriş mi yaptınız ki.. durup dururken 40 money yatırmaz money çünkü pek:)
--- Alıntı sonu ---
sağolun ben de karta özel sanmıştım :) sanırım farkında olmadan money kazandıran ürünler almışım gerçi bu ay sadece 20 moneyimi harcamak için bir alışveriş yapmıştım o kadar :)
klewx:
kıosk tam bana göre kampanyasında yeni dönem başladı 11 tl çay-kahve ürününe 3 money
15 tl çay-kahve ürününe anında 4 tl indirim,25 tl deterjana 6 money,15 tl meyve sebze alışverişine 5 money 13 tl ye anında 3 tl indirim 8 tl yoğurt ,7 tl süt alışverişine 2 money,17 tl paketli peynire kasada anında 5 tl indirim 6 tl kek,bisküvi,çikolataya anında 2 tl indirim ve 6 tl cips alımına da 2 tl indirim var
11 tl içecek ürünü alımına karta göre 2-3 money 8 temmuza kadar her karta 2 ürün indirimi,
trinity2912:
sanal marketten alışveriş yaparken Moneyleri kullanabiliyor muyuz?
calculus07:
Kayit olun veya giris yapinkıosk tam bana göre kampanyasında yeni dönem başladı 11 tl çay-kahve ürününe 3 money
15 tl çay-kahve ürününe anında 4 tl indirim,25 tl deterjana 6 money,15 tl meyve sebze alışverişine 5 money 13 tl ye anında 3 tl indirim 8 tl yoğurt ,7 tl süt alışverişine 2 money,17 tl paketli peynire kasada anında 5 tl indirim 6 tl kek,bisküvi,çikolataya anında 2 tl indirim ve 6 tl cips alımına da 2 tl indirim var
11 tl içecek ürünü alımına karta göre 2-3 money 8 temmuza kadar her karta 2 ürün indirimi,
--- Alıntı sonu ---
örneğin 6 tl cips alımınıa 2 tl indirim 12 tl alsak 4 tl mi indirim
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git