Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)

<< < (71/176) > >>

klewx:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintam bana göre yeni tamamlayıcı kampanyalar;
17 tl züccaciye alışverişine 4 money,23 tl züccaciye alışverişine 8 money,5 tl cipse 2 money,
17 tl paket peynir alışverişine kasada 5 tl anında indirim,15 tl meyve sebze alışverişine kasada
4-5 tl indirim,8 tl içeceğe 2 money,15 tl kek,bisküvi,gofret,çikolata alışverişine 5 money,7 tl süt
alışverişine 2 money....ramazan paketi kuponuyla parça piliç ürünlerine % 20 indirim keskinoğlu
piliç ızgaralık baby şiş ürününde 500 gr. 1+1 8.99 üste 25 tl ye tamamlayana 10 money,

--- Alıntı sonu ---
her kartın 2 indirim hakkı var ilk alışveriş yapıldığı anda ikincisi tanımlanıyor,

Bana tam bana göre de 17 tl lik meyve alış-verişin e 6 tl indiri. Verilmiş  tekrar indirim olur mu yukarıdaki gibi

--- Alıntı sonu ---

sevdammm:
sanal markette geçerli 75/20 çek geliyor bilginiz olsun arkadaşlar
15 temmuz son kullanım

J3askan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsanal markette geçerli 75/20 çek geliyor bilginiz olsun arkadaşlar
15 temmuz son kullanım

--- Alıntı sonu ---
nereye geliyor?

ozcartman:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsanal markette geçerli 75/20 çek geliyor bilginiz olsun arkadaşlar
15 temmuz son kullanım

--- Alıntı sonu ---
nereye geliyor?

--- Alıntı sonu ---

sms olarak geliyor

klewx:
50 tl alışverişe sadece bugün 15 haziran da salat 5 litre ayçiçek yağı 9 tl,

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git