Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)
baypipo2002:
1 Haziran değil 10 Haziran songün
klewx:
bana gelen mailde son gün 1 haziran diyor bugün belli olur,
baypipo2002:
benim karta şu indirim tanımlamış "28 Mayıs - 10 Haziran tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet, Sanal Market, Tansaş veya Macrocenter'dan kampanyaya dahil Money Club Kartınızla yapacağınız Tek seferde 8TL'lik alkolsüz içecek alımına 3Money hediye Kampanyadan 1 kere yararlanabilirsiniz.Kazanılan moneyler 2 gün içerisinde kartınıza yüklenecek ve 30 Haziran 2015 tarhine kadar kullanılabilecektir. 1Money=1TL" burada içme suyu da dahilmi?
klewx:
migros içecek indiriminde son günler flash ürün...kartına +2 ve ya +3 money tanımlılar extra
kazançlı 8 li 250 ml. cola+450 ml kola alıp kasaya koşan 7 lira öder çıkar üste 2-3 money kazanır,
klewx:
üstteki kampanyadan hemen sonra 5 tl bisküvi,çikolata,gofret alımına anında 2 tl indirim
verdi tam bana göre kiosk kampanyası...5 li ülker çikolatalı gofret+3 lü saklıköy kasada
3 tl ye düşüyordu küçük gibi görünen bu indirimden ben 37 kartla yararlandım...
mesela 8 li kolayı 7 liraya aldım 9.25 ten elden çıkarttım çikolatalı gofretleri aynı fiyata verdim,
kola dan 82.50 lira 74 money kazandım 37 adet 450 ml. coca-cola 37 paket 3 lü 370 gr.
saklıköy bisküvi bana bedavaya gelmiş oldu buradan tıkla kazancılara selam olsun,
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git