Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)

<< < (6/176) > >>

simonbolivar:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarefli bi reklam var ya onu hala anlayamadım ne oluyo ki

--- Alıntı sonu ---

mağazalarda sihirbazlık gösterileri falan, hediye yok yani

beige:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarefli bi reklam var ya onu hala anlayamadım ne oluyo ki

--- Alıntı sonu ---

mağazalarda sihirbazlık gösterileri falan, hediye yok yani

--- Alıntı sonu ---

anladım teşekkürler

nermdil:
26 Nisan-13 Mayıs 2012 tarihleri arasında Migros, 5M, Tansaş, Mjet Mağazaları ve Sanal Market'ten Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli kartlar ile meyve, sebze ürünlerinden tek seferde yapılacak 25 TL ve üzeri alışverişlerde 5 Money hediye edilecektir. Kazanılan Money'ler 2 gün içinde alışverişin yapıldğı karta yüklenecek ve 30 Mayıs 2012 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kampanyadan en fazla 10 Money kazanılabilir.

Migros Sanal Market siparişlerinizde indirim ve kampanyalardan yararlanmanız için üyelik bilgilerinizde Money Club Kart veya Money Visa MIN numaranızın kayıtlı olması gerekmektedir.

gazbent:

klewx:
bugün moneyvisa temassız 4x35 tl alışveriş için 35 tl ilk extrede indirim mesajı gönderiyor
garanti göze batmayan ama iyi bir tamamlayıcı oldu bu kampanya;

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git