Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)
klewx:
23 nisanda 50 tl alisverise 4 lu milka tablet 1 lira 3 al 2 ode ile jelibon 80-90 gr cesitleri 1 liradan
ucuza geliyor her 10 tl jelibon urunune 3 lu milka bonibon silindir 81 gr bedava market ici kurulu
stand promosyonuyla lisansli disney seramik kupa,teneke disney kalemlik v.b urun hediyeleri,
klewx:
ustteki iletimde bir takim kampanya birlestirimlerinden bahsettim malesef migros magazalarda
tedbir almis dun bir fiste tek bir urun indirimle alinabiliyordu ustelik bonibon 3 lu,gordugune
duyduguna inan da 4 milka tablet kasalarda dusmedi...sanal markette acik verdiler :) sanalda
tum indirimler dusuyordu disney kartlari bile...sanaldada adet sinirlamasi var o yuzden dikkatlice
urkutmeden ince liste hazirlamak lazim 3 ayri gune yayarak 3 siparis olusturdum tum cesitlerden
3 er tane toplam 36 adet jelibon 90-100 gr,4 adet milka findikli ve sade 80 gr tablet,5 poset 3 lu
milka bonibon,3 poset disney karti getirttim 40.80 odedim[4.90 nakliye]
klewx:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
yeni migros 50 tl kampanyasi,
diazem:
Açmadan bekliycekmişiz peh :)
klewx:
kipa da 9-10-11 mayista tum beyaz esyalarda % 20 indirim var kipakapimda.com evvelce
alisveris yapmis olanlara 100 tl alisveriste gecerli 20 tl indirim veriyor uste eve teslim nakliye
bedeli almiyor bu haftasonu 4X1 coca-cola,4X1 fanta 5 tl nakit cekler x2 kat degerli kullaniliyor
yeni uye olanlara da 75 tl de 15 tl indirim ve ucretsiz nakliye var,
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git