Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)

<< < (29/176) > >>

klewx:
her neyse  idare edeceğiz artık....bugünlerde yolu kipa extralara düşenlerin aklında olsun fiyat
çok iyi bifa en iyi 5 bisküvi firmasından biri  escape 60 adet çubuk kraker  5 tl,

calculus07:
@klewx hocam sen bilirsin bu ülker makarnex diye bir ürün var hiç bir yerde bulamıyorum nerde vardır

klewx:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@klewx hocam sen bilirsin bu ülker makarnex diye bir ürün var hiç bir yerde bulamıyorum nerde vardır

--- Alıntı sonu ---
kipada bu bahsettiğin  şipşak  makarna 1 lira  bunu daha evvel  maggi,selvada denedi  tutmadı
simdi bunun  malum kampanya ve tanıtımları  olur,eski trt reklam desteğiyle 1989 da kinder sürprizle
aynı  anda piyasaya lanse edilen bir ürünü  24 yıl  sonra bugün hatırlatayım  keboy keçiboynuzutozu
kahvesi  1 içimlik poşette  reklamında ahmet uğurlu ve bir keçi oynuyordu,

calculus07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@klewx hocam sen bilirsin bu ülker makarnex diye bir ürün var hiç bir yerde bulamıyorum nerde vardır

--- Alıntı sonu ---
kipada bu bahsettiğin  şipşak  makarna 1 lira  bunu daha evvel  maggi,selvada denedi  tutmadı
simdi bunun  malum kampanya ve tanıtımları  olur,eski trt reklam desteğiyle 1989 da kinder sürprizle
aynı  anda piyasaya lanse edilen bir ürünü  24 yıl  sonra bugün hatırlatayım  keboy keçiboynuzutozu

--- Alıntı sonu ---
hocam ne hafıza var ya seni gıda bakanı yapmaları lazım ;D

hicazfasli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@klewx hocam sen bilirsin bu ülker makarnex diye bir ürün var hiç bir yerde bulamıyorum nerde vardır

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
hocam ne hafıza var ya seni gıda bakanı yapmaları lazım ;D

--- Alıntı sonu ---

Bu reklamı ben de hatırladım.Hatta arkadaşlarla takılırdık..  ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git