dun mail attım ıcerıgını sordum neler var dıye cvp sabah geldı 7 adet büyük paket – 1 adet orta paket vardır. Bilginize.Kargo ücreti mesafeye göre 4-8 tl arasında değişiyor.
kargo parasına deger sanırım
ee güzelmiş bu arada en güzel uyuyan bebegin hediyelerini prima kendi yollıcakmış bende2sini 1 yollarmısınız demiştim
uyuyan bebekte kazananlara kazandınız maili geldimi acaba
bana şu cevap geldi, herkese farklı paket mi yolluyorlar, bana niye 8ortada, size 7 büyük yazmışlar :S :S
8 adet orta boy paket 1 adet büyük paket – kargo ücreti mesafeye göre 4-8 tl arasında değişiyor.
bana şu cevap geldi, herkese farklı paket mi yolluyorlar, bana niye 8ortada, size 7 büyük yazmışlar :S :S
8 adet orta boy paket 1 adet büyük paket – kargo ücreti mesafeye göre 4-8 tl arasında değişiyor.
ISLAK MENDİLİN 72 Lİ NORMAL BOYU VAR, büyük boy nasıl oluyor, bunlar bize 7 paket cep mendil 1 paket 72 li büyük boy yollamasınlar
hayır bide yukarıda bir arkadaşa 7büyük demiş, bana 1büyük diyor, neden herkese farklı bunu anlamadım :S
bana bugün geldi hasır bir sepetin içinde 1 büyük 7 küçük
yazım yanlışı olmuş anlaşılan
6 tl ödedim kargo parası pek ödül kazandım saymıyorum parasını ödedim mendilleri aldım gibi bişey oldu
küçük dediğin, hani bu çantada taşınan 3tanesi 1liraya satılanlardan mı? büyük olan kaçlı? firma bunu bize direk nie yollamamış anlamadım açıkçası, dediğn gibi kargo parası gönderdiklerini karşılamıyor bile :S keşke bu mesajı daha önce yazsaydın, kabul etmezdim kargoyu valla
gelenler cep mendilmi güngem söylersen seviniriz.