Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Stuff Dergisi Sonuçları

<< < (12/41) > >>

lerzankara:
bende yedeğim ama ne kazandığımı neyin yedeği olduğumu dahi bilmiyorum

fusterous:
Arkadaşlar imza olayını resim editörlerinden yapsak bir sıkıntı çıkarmı ?

Yani illa çıktısını alıp imza atıp tekrar taratmak mı gerekiyor ? Soran ve cevap alan oldumu bu konuda ?

fatosmurat:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar imza olayını resim editörlerinden yapsak bir sıkıntı çıkarmı ?

Yani illa çıktısını alıp imza atıp tekrar taratmak mı gerekiyor ? Soran ve cevap alan oldumu bu konuda ?

--- Alıntı sonu ---

nasıl yapılıyor ben yapayım bari. ne printer var ne scanner nasıl yapcam bilmiyorum :-[

fusterous:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar imza olayını resim editörlerinden yapsak bir sıkıntı çıkarmı ?

--- Alıntı sonu ---

nasıl yapılıyor ben yapayım bari. ne printer var ne scanner nasıl yapcam bilmiyorum :-[

--- Alıntı sonu ---

Paintten vs. biraz özenip imza gibi birşey yaparsınız sonra imza olan kısmı kesip .jpg olarak kaydedersiniz ve bu resmi ibranamenin yazılı olduğu word belgesine aktarırsınız imza atılacak kısma yerleştirirsiniz oldu bitti  :D

diazem:
Telefonlakrda scanner uygulamaları oluyor.mesela iphone kullananlar için turboscan i önerebilirim.Anında pdf olarak mailde atabiliyorsunuz.Nokia ve samsung içinde vardcır muhtemelen.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git