Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
Stuff Dergisi Sonuçları
sibelert:
havaya bak :) güle güle eskit
biolog:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinSiz hala ödülünüzü alamadınız mı ya :D benim netbook eskidi bile ;D
--- Alıntı sonu ---
Be mübarek adam sana geldiyse kargo benimkinide alaydın ya..
calculus07:
tam cins bunlar ya aradım armağan ben dedim fırçaladım biraz :) stuff açmıyor telefonlarını türk medya grubunu aradım ordaki görevli diyor sordum stufuu öoye bir kampanya yokmuş diyor dedm aytun çelebi var ona sorun dedim tmm dedi açmıyolar telefonlarını diyor bnlar yatacaklar hediyelerin üzerine
fatosmurat:
Kayit olun veya giris yapintam cins bunlar ya aradım armağan ben dedim fırçaladım biraz :) stuff açmıyor telefonlarını türk medya grubunu aradım ordaki görevli diyor sordum stufuu öoye bir kampanya yokmuş diyor dedm aytun çelebi var ona sorun dedim tmm dedi açmıyolar telefonlarını diyor bnlar yatacaklar hediyelerin üzerine
--- Alıntı sonu ---
kesin yatacaklar.. zaten belgeleri de bi güzel imzalayıp gönderdik.. hiç bir hakkımız hukukumuz da yok ki... o değilde kimlik bilgilerini gönderdik ya sorun olmaz inşallah...... :-[ :-[ :-[
calculus07:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapintam cins bunlar ya aradım armağan ben dedim fırçaladım biraz :) stuff açmıyor telefonlarını türk medya grubunu aradım ordaki görevli diyor sordum stufuu öoye bir kampanya yokmuş diyor dedm aytun çelebi var ona sorun dedim tmm dedi açmıyolar telefonlarını diyor bnlar yatacaklar hediyelerin üzerine
--- Alıntı sonu ---
kesin yatacaklar.. zaten belgeleri de bi güzel imzalayıp gönderdik.. hiç bir hakkımız hukukumuz da yok ki... o değilde kimlik bilgilerini gönderdik ya sorun olmaz inşallah...... :-[ :-[ :-[
--- Alıntı sonu ---
üzerinize saadet zinciri kurarlar valla mazallah
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git