1 kere oynadım 300 bin olmadan 2 rozet verdi sonra ki oynamalarımda nerdeyse 600 bin yapıyorum hiç rozet vermiyor ? nedenki
bende oynadım, tek hak aldım ama devam ediyorum oynamaya.
1 kere oynadım 300 bin olmadan 2 rozet verdi sonra ki oynamalarımda nerdeyse 600 bin yapıyorum hiç rozet vermiyor ? nedenki
puana göre vermiyo zaten, oyundayken yan tarafta rozetlerim yazan yere tıkla orda gösterio, topu bazı yerlere denk getirmen gerekio, son rozet içinde diğer bütün rozetleri almış olup 1000000 puan yapman gerekiyo..
puana göre vermiyo zaten, oyundayken yan tarafta rozetlerim yazan yere tıkla orda gösterio, topu bazı yerlere denk getirmen gerekio, son rozet içinde diğer bütün rozetleri almış olup 1000000 puan yapman gerekiyo..
canım şimdi şöyle mi oluyor , rozetlerin hepsini 1 defa almak 10 çekiliş hakkına eşit mi oluyor ? yoksa rozetlerin hepsini 10 ar defa almak mı gerekiyor
ROZETLERİ 1 kez almak yeterli, kaç oyunda alırsan al önemli değil, ayrıca her durumda 1.000.000 puan yapmak şart 10 çekilş hakkı için
çok sağol simonbolivar şimdi anladım
arkadaşlar 10 çekiliş hakkı diye kasmayın kendinizi kısmetinizde varsa 1 çekiliş hakkına çıkar o hediye.elalem binlerce seri piyango bileti alıyor ama sadece 1 bilete çıkıyor böyle düşünün. rozet mozet önemli değil oyunu 1 kere oynayıp puan almak önemsiz bilgilerini doldurup çekilişe katıl tamamdır
ya ne güzel oynuyordum hata verdi neden acaba anlamadım offffffffffffffffffff ya
10 çekiliş hakkı almayı başardım sonunda bakalım nolucak. sonuçta bu bir çekiliş. 1 e de çıkar 10 a da. kısmet