bır kere adamın usluba bak...terbıyesız...nılgun dıyor ya boyle bır hıtap seklını ona kım ızın vermıs...

haram olsun ne denebılır kı...
pabucdeposu nu tamamen gecın...bana tamam dedı herseyı yolladı ben soru sordum bız vazgectık dedı...aman ıyıkı vazgecmısler...zaten ucuzcuu.com ıle durumumu goruyorsunuz...
cok ozur dılıyorum Gulhan'dan da,Efsane78 den de ve ferıde hanımdan da...kusura bakmayın
o nasıl bir yazışma dilidir ya terbiyesiz

muhatap olup da asabınızı bozmayın geçmiş olsun.
işte tamda bunlardan dolayı 10 aydır kampana yapmıyorum blogumda... blog kampanyalarındanda acayip soğudum
hediyeyi cok begenerek katilmistim
boyle firmalari allaha havale ediyorum
emek veriyoruz kazaniyoruz hediyeler yollanmiyor
blogger arkadaslar da zor durumda kaliyor
destekleriniz için çok saolun arkadaşlar inanın çok sinirim bozuldu bu olaya.Bende zaten bu mailinin üzerine kendisine çok güzel şekilde bir mail attım..Birde bakarmısınız bana verdiği cevaba

Önce beni tehdit etmiş sonrada kıvırmış allahım yaa ne biçim insanlarla uğraşıyoruzz
21 Eki 2011 tarihinde 08:20 saatinde, Pinarla Bizbize <Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin> şunları yazdı:> Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz amacınız insanları kullanmakmı.Nedemek verdiğiniz isim listesi yok yalanmı söylüyorum size ben.Verdiğim kampanya linkinden girip bakın katılanlara ordaki yorumları kendim yapmadım heralde.Nedemek kampanyayı uzatın yada yeni kampanya yapın.İnsanlar enayimi bukadar uğraş vermişler katılmışlar birdaha uğraşıcaklar.Ve ben oakadar uğraşmışım kampanyanızı sürekli hergün duyurup katılımcı olsun diye.Nasıl bir firmasınız siz ki bu kadar sorumsuzsunuz.Bu yaptığınız firmanızın adını kirletmeye yetti zaten merak etmeyin.Blog kampanyaları bu konularda çok önemlidir.İnternette bu konuyla ilgili yazılarımı paylaşacağım.Okuyanlar artık kendileri karar verirler sizden alışveriş yapıp yapmama konusunda.Yazık size ayırdığım zamanıma acıyorum......Hay hay
Ayrıntıları Gizle
KİMDEN:
Bekir Sami Arslan
KİME:
Pinarla Bizbize
Mesaj işaretlendi
21 Ekim 2011 8:27 Cuma
Bilakis memnun olurum
Benim degil sizin aleyhinize olur
Bekir Sami Aslan
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Re: Yan: Yan: Yan: Yan: Yan: Yan: ÖNERİ
Ayrıntıları Gizle
KİMDEN:
Bekir Sami Arslan
KİME:
Pinarla Bizbize
Mesaj işaretlendi
21 Ekim 2011 8:45 Cuma
Pardon sizi ayirmistim ilk nilgun hanimdan siz daha iyi calistiniz. İtiraf ederim. Sizden daha cok nilgune kizmistim.Ben sadece nilgun le diyalogumu ve onun hakkindaki dusuncelerimi paylasmistim.
Sizi ayni kefeye koymamistim. Ama verdiginiz cevap da onun kadar kotu degil. Ben en cok Nilgun un sorunu cozmeden kendi hediyesini ilkonce istemesine sormassina kizdim.Nilgun beni tehdit edercesine <Bu bitsin Guvensizlik olmasin, tekrar baska kampanya yapariz..benim hediyem halen gelmedi>demesine ve Ayni zamanda benimde sizlere (bloger) karsi Guvensizlik duymama sebeb olmusken .....Nerrden bileyim, verdiginiz isimlerin dogruluk derecesini,kayitlarima bakarim ben.Benim yapacagim en fazla bendeki kayitlara gore secmek olurdu.
Sikayet etmeniz hic sorun degil.
Siz tehdit ediyorsunuz diye de, ozellikle gondermem. Daha once dedigim gibi, sizin calismaniz Nilgun den daha iyiydi, isim listesi biraz daha doluydu, okadar...
Bekir Sami Aslan
+90(216) 589 00 00 Cag. Merkezi
+90(212) 513 13 50 Online Dest.1
+90(542) 513 13 50 Online Dest.2
+90(212) 513 13 54 Faks Merkez
işte tamda bunlardan dolayı 10 aydır kampana yapmıyorum blogumda... blog kampanyalarındanda acayip soğudum
aynen ben de soğudum, blog kampanyalarına son verdim,En son pabuc deposu problem çıkarıyor,kampanya biteli 2 ay oldu,göndermiyor hediyeleri...
Ben blog kampanyalarına katılmayı seviyorum. Ama böyle sitelerede gerekli cevabı vermek lazım. O halde problem çıkaran sitelerin üyeliklerinden çıkalım. Hangi sitelerde problem olduğunu ve çıkmamız gerektiğini yazarmısınız lütfen.
şimdiye kadar 2 firmayla problem yaşadım doğrucan mobilya ve pabuç deposu bunlardan cıkalım mesela
ucuzcuu.com benım problem yasadıım fırma bloguma da yazacagım,uyelıgınde cıkabılırsınız...facebookta begenı cekebılırsınız ve twıtterda unfollow edebılırsnız...artık adamın ınternet pıyasasındakı en buyuk dusmanı benım
benim bir bu birde parfümbank hediyeleri yolladım demişti gelmedi onunla birsürü sorun yaşamıştım