Gönderen Konu: Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı  (Okunma sayısı 34357 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
Ynt: Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı
« Yanıtla #230 : 21 Ekim 2011, 09:44:58 »
gece ödüm koptu korkudan...bi siren sesi dedim Allahım bu ya asker ya polis en kötüsü hainler (bzim bulunduğumuz belediye bdpninde ) o yataktan nası fırladım herşeye rağmen görmek istediğim asker aracıydı. meğer çöp arabasıymış gecenin 4.30unda o sinirle nasıl yattım anlamadım hoş uyuyamadım da yaa o da ayrı...o psikoloji çok kötüymüş yaa
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #231 : 21 Ekim 2011, 10:01:44 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben bu olayları dinlemeye ,görmeye artık dayanamıyorum.İki üçgün eline bayrak alıp, diyarlarda avaz avaz bağırıp, vijdanını rahatlatıp,hiç birşey olmamış gibi unutup hayatına devam etmek  bana göre değil.Bu olayları yaşayan bilir.Eşimi severek evlendim.Kendisi jandarma astsubayıdır.Bende öğretmenim.Biz öyle bir yere tayin olduk ki.şeytan göse durmaz.Bu vatanın her köşesi bizim diye dışarıdan gelen baskılara aldırmayıp bende eşimin yanında gittim.Küçük bir karakoldu.En yakın köy 5km uzakta.İki tane lojmanı var.Biri bölük komutanına diğeri karakol komutanına ait.Biz taşındık. Benden başka bayan gelmemiş.Komutan benim gitmemi istedi ama kış bastırdı yollar kapandı.Ben kaldım.Eşim operasyona çıkıyor bir ay gelmiyor.Birinci katı karakolda kalan askerler kazdı.Terörist baskını olduğu zaman buraya girmem için.Ve ben eşim yokken bu baskını tekbaşıma yaşadım.Teröristlerin Seslerini duydum.Ölen askerlerin feryadını duydum.Bunun gibi daha nicesi.BU OLAYLAR 18 YIL ÖNCEYDİ.Memleketime geldiğimde kendimi onlardan biri gibi hissetmiyordum.Çünkü kimsenin umurunda değildi.Pekçok arkadaşımın eşi şehit oldu.Aileleri yok oldu.Memleketimde bana söylenen ise şu:''Karı koca parayı kırıyorsunuz''.İnanın ben kızıma hamileyken o paraları havaya atıp'' Allahım ne olur bunlar ekmek ,zeytin,peynir olarak düşsün dediğimi bilirim.''Bir domates için köye gidip elim boş döndüğümü bilirim.Onun için çeken bilir diyorum.

Gerçekten çok ayıp "parayı kırıyorsunuz" de demek.Bu paralar size havadan gelmiyor.Bu sözü söyleyen insanları kınıyorum.Eşiniz canını ortaya koyuyor, sizde gelecek nesillere insanlar yetiştiriyorusunuz.Ne diyeceğimi bilemiyorum.Bu olayları en iyi siz anlarsınız bana göre...Biz oturduğumuz yerden yazıyoruz işte...
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı sunayaren

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Şans,hazırlıkla fırsatın karşılaştığı köşe başıdır
« Yanıtla #232 : 21 Ekim 2011, 10:30:43 »
sayfalarına yazmışlardı 81 asker öldğ 7 gerilla diye o sayfayı kapattı face darısı diğerlerine ha birde 7 leri 700 olsun inşlhhhh
amiiiiiiiiiiiiiiin yarabbi 700 az it sürüsü kadar örümcek beyinliler ALLAH BEREKETİNİ VERSİNDE 70.000 OLSUNLAR İNŞALLAHHHHHHHH
her güneş batışında bir parçan eksilir...

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #233 : 21 Ekim 2011, 10:39:29 »
Normalde bi yerde biri birt dese yakapaca tutuklanir.Ben sunu istiyorum dese tutuklanir.Bir devlet buyugunu internetten elestirse yazi yazsa tutuklanir aninda bulunur hemde.YAhu bunlari kimse neden tutuklamiyor..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #234 : 21 Ekim 2011, 10:45:26 »
Normalde bi yerde biri birt dese yakapaca tutuklanir.Ben sunu istiyorum dese tutuklanir.Bir devlet buyugunu internetten elestirse yazi yazsa tutuklanir aninda bulunur hemde.YAhu bunlari kimse neden tutuklamiyor..

çünkü devletin başındakiler bunlara tolerans gösteriyor dün başbakanlık önünde gaziler yaka paça hırpalandılar hiçbi bdp eylemin molotof kokteyli dahi atanlara bu tarzda müdahale yapılmıyor bu işin çözümü ergenekoncu die içeri attıkları pkk ile mücadele eken ekibi bir an önce dışarı çıkartmak yoksa bunlar azıtııkça azıtıyorlar  >:(

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #235 : 21 Ekim 2011, 10:50:42 »

ben Agrılıyım...Agrı da alısverıs bıle yapamazsınız her yerde...ozellıkle Eleskırt te...o tehdıt eder bu tehdıt eder...o 38 sahsıyetsızın en buyuk destekcısı ıcımızdekıler zaten ya...malesef ıllerdekı Turk kımlıgıyle gezenler...onun ıcın beklemeyelım onlar 20 ıle baslayıp 38 oldular...bır daha secımde 50 dahı olur da dıger muhalefet partısını gecerler...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #236 : 21 Ekim 2011, 10:52:31 »
Ben bu olayları dinlemeye ,görmeye artık dayanamıyorum.İki üçgün eline bayrak alıp, diyarlarda avaz avaz bağırıp, vijdanını rahatlatıp,hiç birşey olmamış gibi unutup hayatına devam etmek  bana göre değil.Bu olayları yaşayan bilir.Eşimi severek evlendim.Kendisi jandarma astsubayıdır.Bende öğretmenim.Biz öyle bir yere tayin olduk ki.şeytan göse durmaz.Bu vatanın her köşesi bizim diye dışarıdan gelen baskılara aldırmayıp bende eşimin yanında gittim.Küçük bir karakoldu.En yakın köy 5km uzakta.İki tane lojmanı var.Biri bölük komutanına diğeri karakol komutanına ait.Biz taşındık. Benden başka bayan gelmemiş.Komutan benim gitmemi istedi ama kış bastırdı yollar kapandı.Ben kaldım.Eşim operasyona çıkıyor bir ay gelmiyor.Birinci katı karakolda kalan askerler kazdı.Terörist baskını olduğu zaman buraya girmem için.Ve ben eşim yokken bu baskını tekbaşıma yaşadım.Teröristlerin Seslerini duydum.Ölen askerlerin feryadını duydum.Bunun gibi daha nicesi.BU OLAYLAR 18 YIL ÖNCEYDİ.Memleketime geldiğimde kendimi onlardan biri gibi hissetmiyordum.Çünkü kimsenin umurunda değildi.Pekçok arkadaşımın eşi şehit oldu.Aileleri yok oldu.Memleketimde bana söylenen ise şu:''Karı koca parayı kırıyorsunuz''.İnanın ben kızıma hamileyken o paraları havaya atıp'' Allahım ne olur bunlar ekmek ,zeytin,peynir olarak düşsün dediğimi bilirim.''Bir domates için köye gidip elim boş döndüğümü bilirim.Onun için çeken bilir diyorum.

:-\ çok üzüldüm yazdılarınıza.. iyi cesaret edip tek başınıza kalmışsınız orda.. o lafta gerçekten ne kadar ayıp.......yaşayan bilir...
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #237 : 21 Ekim 2011, 11:11:44 »
Bu yaşadıklarımı kesinlikle bir duygu sömürüsü yapmak için yazmadım.Bizim yaşadıklarımızı birazcık hissetmenizi istedim.Allaha binlerce şükür eşim sağsalim emekli oldu.40 yaşında.Bize memlekette deli gözüyle baktılar.Okadar maşı bıraktın bu genç yaşında emekli oldun diye.İki kızım var Memlekete döndüğümüzde Büyüğü 5. sınıfa geçmişti.7. okuluydu.Şimdi büyüdüler.Büyük kızım Adolu ünv. matematik öğretmenliği okuyor.Küçüğü lise ikide.Derslerinde çok başarılılar.Onlarda o küçücük yaşlarında o hayatı yaşadılar.Geçen gün büyük kızımın dersinde bir öğrenci bizim bu haberlerden psikolojimiz bozuldu.Ya şehit ya Atatürk artık duymak istemiyorum demiş.Kızım sonrasını bana anlatmadı ama ne yaptığını tahmin ediyorum.Bunu söyleyen batılı bir arkadaşı.Yani benim gençliğimdeki zihniyet daha körpe beyinlere inmiş.Çok üzüldüm.Bu gençler bizim geleceğimiz ama ne yazıkki birçoğunun beyinleri başkalarının elinde.Bu da görünmeyen savaş ama daha tehlikeli.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #238 : 21 Ekim 2011, 11:14:06 »
aylean çok üzüldüm yaşadıklarınıza ve duyduğunuz sözler için çok utandım doğrusu nası böyle düşünebilirler ki dünyadaki en çok parayı alsa bile  vatanımızı bizi koruyan askerlerimize azdır bile bence (kaldıkı hakkattiğinide almıyordur zaten)...bir çok arkadaşım asker çocuğu ne zorluklarla ve ne korkularla yaşadıklarını biliyorum yazık doğrusu... iyiki varlar iyiki bizi koruyorlar ve herşeye rağmen,bütün çaresizliğimize rağmen umarım tüm şehitlerimiz bizlere hakkını helal eder
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #239 : 21 Ekim 2011, 11:15:54 »
Gazileri dün yaka paça yerlerde sürüklediler protesto ediyolar diye ama teröristleri davullarla zurnalarla karşılıyorlarr gıkı çıkmıyo bu devletin. Biz en küçük bi hatamızda içeri atılırız. onlara bu kadar tolerans neye hizmettir. amacı ne bu hükümetin. bu hükümeti başımıza getirenler şimdi ne düşünüyorlar acaba?? Eminimm HALA SAVUNUYORLAR