Internetten Para Kazan > Para kazan
Yazan Kazanır
ayseahu:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinYazılarınız minimum 400 kelime olmalıdır. Genellikle teknoloji, moda, ve online alışveriş üzerine başlıklarımız mevcuttur.
--- Alıntı sonu ---
Ben size başvuralı 2 haftaya yakın oldu
Üyeliğimin onaylanması için bekliyorum
İlgilenebilirmisiniz
tipcan:
Paypal hesaptan korkmayın ya bazıları güvensiz görebilir ama uluslararası çapta güvenilir para alışverişi için ideal bi sistem.bir üyelik açmak zorda değil.
KuponSihirbazı:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinYazılarınız minimum 400 kelime olmalıdır. Genellikle teknoloji, moda, ve online alışveriş üzerine başlıklarımız mevcuttur.
--- Alıntı sonu ---
Ben size başvuralı 2 haftaya yakın oldu
Üyeliğimin onaylanması için bekliyorum
İlgilenebilirmisiniz
--- Alıntı sonu ---
Üye alımlarımızı biraz yavaşlattık. Özgeçmiş ve Örnek yazı gönderen başvurulara öncelik tanıyoruz. İsteklerinizi ve destek mesajlarınızı info @ yazankazanir.com'a gönderirseniz ilgili arkadaşlar size yardımcı olacaktır.
mknst:
peki siz kaç yazı yazdınız kopyala yapıştır yapıyor musunuz
KuponSihirbazı:
Kopyalanmış yazıyı tespit eden copyscape sistemi mevcuttur. Editörler kopyalama olan yazıları okumadan reddederler. Ayrıca rehberi okumamış ve kopya yazı gönderen yazarlar ilk yazılarında siteden uzaklaştırırlar.
Yazan Kazanır herkesin yazı yazabileceği bir metin platformu değildir. Yazarların uyması gereken birçok önemli nokta vardır.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git