Gönderen Konu: Douglas Yılbaşı Poşeti  (Okunma sayısı 1087 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı beige

  • Usta Kampanyacı
  • *****
  • İleti: 1112
Douglas Yılbaşı Poşeti
« : 08 Kasım 2011, 15:20:51 »
Douglas poşetlerinde sizin imzanız olsun istemez misiniz? İşte heyecanla beklediğiniz Douglas Yılbaşı Poşeti tasarımı için yarışmamız başladı! Yaratıcılığınızı güzelliğinize eşlik edecek ürünlerle buluşturmak için yapmanız gereken, sol tarafta bulunan "Douglas Yılbaşı Poşeti" tabını kullanarak yarışmaya katılmak.İyi şanslar:)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı uydurbisey

  • Deneyimli Kampanyacı
  • ***
  • İleti: 269
Ynt: Douglas Yılbaşı Poşeti
« Yanıtla #1 : 08 Kasım 2011, 15:24:53 »
Douglas’ın Yılbaşı poşetini sen tasarla….
Yarışmaya katılım şartları;

Douglas Parfümeri Ltd. Şti. (“Douglas Türkiye”) tarafından düzenlenecek ve … Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek olan "DOUGLAS YILBAŞI POŞETİ Tasarım Yarışması" isimli kampanya 01/11/2011 tarihinde başlayıp 25/11/2011 tarihinde saat 18:00'de sona erecektir.
Yarışmaya katılım ücretsizdir. Katılım için başka ticari bir koşul aranmamaktadır.
Yarışmaya 18 yaşından küçükler katılamaz; katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödül verilmez.
Yarışmacıların gerçek profil bilgileri (gerçek bir e-posta adresiyle ve isim, soy isim ve telefon numarası) ve kendilerine ait bir tasarım ile yarışmaya katılmış olmaları şarttır. Sadece gerçek kişiler yarışmaya katılabilir.
Yarışmaya katılacak tasarımların “yılbaşı ve güzellik” temalı olması gerekmektedir.
Yarışmaya katılacak tasarıma bir isim verilmesi gerekmektedir.
Aynı kişi birden fazla tasarım ile yarışmaya katılamaz. Yarışmacının birden fazla tasarım göndermesi halinde ilk gönderilen tasarım dikkate alınacaktır.
Tasarım ile ilgili teknik bilgilere ve yarısmanın detaylarına sadece Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasından ulaşabilir. Yarışmaya katılmak için, bu sayfanın beğenilmesi ve istenen bilgilerin eksiksiz doldurulması gerekmektedir.
Yarışmaya katılacak tasarımların özgün ve daha önce hiçbir şekilde kullanılmamış, başka bir yarışma veya benzeri organizasyona katılmamış, İnternet, medya veya benzeri yollarla sanal veya fiziki olarak  kamuya ifşa edilmemiş olması gerekmektedir.  Böyle bir durumun tespit edilmesi halinde tasarım değerlendirilmeye alınmaz.
Tasarımların Freehand - Corel Draw  (convertli olarak) Photoshop CMYK 300 Piksel inch Kayıt formatı PSD olarak gönderilmesi gerekmektedir.
Yarışmacılar tarafından Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine usulüne uygun olarak yüklenen tasarımlar, Douglas Türkiye tarafından, öncelikle yarışma teması doğrultusunda ve kendi takdir çerçevesinde değerlendirilecek ve kazanan tasarım belirlenecektir.
Douglas Türkiye tarafından yapılan değerlendirme sonucunda birinci olan tasarımın sahibi ödül olarak, Aralık 2011 ayında (31 Aralık-1 Ocak haricinde) Güral Sapanca Wellness & Convention’da 1 gece 2 kişi  yarım pansiyon konaklama kazanacaktır. (*)
Yarışmayı kazanan tasarım Douglas Türkiye satış mağazalarında, yılbaşı döneminde ürünlerin konulacağı poşetlerde kullanılacaktır. Poşet ölçüler,  En: 17 cm  Yükseklik:24,5 cm  Körük: 7 cm olacaktır. Douglas Türkiye birinci gelen tasarımı poşetlerde kullanmama hakkına sahiptir.
Yarışmanın sonucu, kazanan tasarım ve kişi 28.11.2011 tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sayfasında açıklanacaktır. Ayrıca, kazanan kişiye yarışmaya kayıtlı olduğu e-posta adresi üzerinden veya yarışma başvusunda bildirdiği telefon bilgilerinde iletişime geçilecektir.
Yarışmayı kazanan 23 ARALIK 2011 CUMA günü saat:18:00’a kadar Douglas Turkiye ile irtibata geçmediği takdirde, ödül hakkını kaybedecektir. 
Douglas Türkiye ve Güral Sapanca Wellness & Convention personeli işbu yarışmaya katılamazlar ve ödül kazanamazlar.
Douglas Türkiye tarafından verilecek ödülü sadece kazanan tasarımın sahibi kullanabilir, ödül başkasına devredilemez.
Hediye kazanan kişinin başvuru sırasında yanlış e-posta adresi yazması, telefonuna cevap vermemesi, telefonunu servise kapatması veya e-posta hesabının kapatılması nedeniyle Douglas Türkiye tarafından gönderilen bilgilendirme mailinin ya da telefonunun zamanında kazanan kişiye ulaşmamasında ve bu sebeple kaybedilen ödül haklarından Douglas Türkiye sorumlu değildir.
Yarışma kaydı sırasında yarışmacı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler dolayısıyla yaşanacak aksaklıklardan Douglas Türkiye sorumlu tutulamaz.
Douglas Türkiye, bu yarışmaya katılan yarışmacılara iletişim ve tanıtım amaçlı e-posta gönderim yapma hakkını saklı tutar.
Yarışmasına katılan herkes bu katılım şartlarını kabul etmiş sayılır.
Douglas Türkiye önceden haber vermeksizin yarışma koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
Douglas Türkiye "DOUGLAS Yılbaşı Poşeti Tasarım Yarışması" kampanyasıyla ilgili her türlü soru, öneri ve şikayetleriniz için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresini kullanabilirsiniz.
*Yol ücretleri ve ekstralar dahil değildir.
bana balık verme, balık tutmayı da öğretme. şöyle az kenara çekil, yeter. Hem nerden çıktı ki ben balık mı istedim senden?

Çevrimdışı korgeneral

  • Acemi Kampanyacı
  • **
  • İleti: 226
Ynt: Douglas Yılbaşı Poşeti
« Yanıtla #2 : 08 Kasım 2011, 15:49:17 »
güzel yarışma fakat 1 gece ve yarım pansiyon için değmez (şehir dışından gelecekler için )
Bana 1 oy veren benden 1000 oy istesin
lütfen destek isteğinizi ö.m ile iletin