Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

kampanya destek bölümü

<< < (4/4)

adavapuru:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPotüş başka siteden kampanya bulmaya gerek yokii.Ben de ilk zamanlar sadece bazı sitelerde takip ediyordum ir sure sonra baktimki etrafta yada nette cok fazla kampanya var ama paylaşılanlar cok az..

Yani sonucta burada benim bulduğum kampanyayı sadece ben bilicem ama başkası paylaşana kadar paylaşmıycam olayının kaldırılması lazım.

Herkes bir şekilde paylaşımcı olmalı en azından... Ve zamanada artık kampanya bulunma sayısı da artıcaktır..

--- Alıntı sonu ---
Diazeme katılıyorum paylaşımı artırmak adına bu karar verildi sanırım güzel bir uygulama olmuş.

¢яєαтσя:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindiazem allah inandırsın anlımın derisi çatladı bikaç tane bulcam diye :Dyani olanları zaten açmışlar benim bulduklarım da pek dikkat çekmedi zaten :D

--- Alıntı sonu ---

aynı aynı dertten muzdarıbız :)

marsmelow:
tılsım isimli arkadaşa destek bekliyoruz..arkadaşımız oy istiyo fakat girip oylayanlar sadece 1 vermekle yetiniyo,zaten eliniz değmişken 10 verin,aramızdan biri kazansın...

linki veriyorum

Burada destek istemek olmuyo malesef arkadaşım

bkaur:
100 tane kampanya paylaşanlar arasında destek timi kurulabilir. ;Dböylece hem amaç hemde araç gerçekleşir.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git