Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu
okuduğumuz kitapları paylaşalı mı?
balpötüşü:
arkadaşlar bazen kitap alırken acaba hangisini alsam diye düşünüyorum.bu bölümde yazsak önereceğimiz kitapları olur mu?
mesela ben şuan ilk sayfalarında da olsam Elif Şafak"AŞK" romanını okuyorum ve sanırım içine alıp götüren kitaplardan :Dtavsiye ederim yani ;)
sizin varmı ???
gülmerşen:
Konu güzelmiş edebiyat öğretmenliği okuyorum bu aralar klasikleri okuyorum klasiklerden güncel kitaplara pek fırsat kalmıyo yaza artık ;)
emrederki:
iskender PALA nın romanını öneririm.
Babilde ölüm İstanbul'da aşk
polisiye dedektiflik tarzı roman sevenler için de Sherlock Holmes serisini öneririm.
kızıl dosya adlı kitapla başlıyor seri
En yenilerden benim de okuduğum yok, elimdekileri biraz eritmeyi düşünüyorum :)
bu aralar ise Ahmet Hamdi Tanpınar'ın "Saatleri Ayarlama Enstitüsü" ne başladım..
not: Elif Şafak'ın o kitabını mutlaka okuyacağım, çünkü önerenler artmaya başladı :D
emrederki:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bazen kitap alırken acaba hangisini alsam diye düşünüyorum.bu bölümde yazsak önereceğimiz kitapları olur mu?
mesela ben şuan ilk sayfalarında da olsam Elif Şafak"AŞK" romanını okuyorum ve sanırım içine alıp götüren kitaplardan :Dtavsiye ederim yani ;)
sizin varmı ???
--- Alıntı sonu ---
Cumartesi kanyonda DR mağazasında imza günü varmış
istanbulda olanlara duyurulur..
balpötüşü:
galiba antalyadada oldu imza günü ama kızımdan dolayı gidemedim ben :(
Philippa Gregory'nin "BOLEYN KIZI"ile başlayan ve serisi olan bu romanıda öneririm.baya kalın olsada acayip güzel okunan kitaplar.bunu şiddetle tavsiye ederim :Dhenüz okuyup pişman olan duymadım ;)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git