Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

Burun Estetiği

<< < (3/4) > >>

arastiranbirannee:
Benim birçok tanıdığımda memorial Burak Erdamar dan çok memnun kamıştı diye biliyorum...

orkide28:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
canım amerikan hastanesinde reha yavuzer var çok iyidir kesinlikle  ;)

--- Alıntı sonu ---

Acaba Fiyat konusunda beni üzerlermi  :) :D

--- Alıntı sonu ---

zannetmiyorum ama baştan uyarıyım 300 - 400 tl civarında muayene ücreti var kesin eminsen git ben o paraya üzülüyorum  :D
[/quote]

Annammm 300-400 muayene ücretimi.Ama birçok yer ücretsiz muayene yapıyor.Daha halk işi bişeyler yokmu acaba  :D :D

simge87:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
canım amerikan hastanesinde reha yavuzer var çok iyidir kesinlikle  ;)

--- Alıntı sonu ---

Acaba Fiyat konusunda beni üzerlermi  :) :D

--- Alıntı sonu ---

zannetmiyorum ama baştan uyarıyım 300 - 400 tl civarında muayene ücreti var kesin eminsen git ben o paraya üzülüyorum  :D

--- Alıntı sonu ---

Annammm 300-400 muayene ücretimi.Ama birçok yer ücretsiz muayene yapıyor.Daha halk işi bişeyler yokmu acaba  :D :D
[/quote]

malesef prof yada doç. kimseye ücretsiz muayene olamazsın ameliyat işinide ben doç.daha düşük birinede yaptırmak istemem ;)

uydurbisey:
bende istiyorum ama param yok kampanya olsa da hediye estetik hakkı verseler ne güzel olur :D

orkide28:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende istiyorum ama param yok kampanya olsa da hediye estetik hakkı verseler ne güzel olur :D

--- Alıntı sonu ---

Hem de ne güzel olur.Benim bir arkadaşımın arkadaşı burun kemiğindeki eğrilikten dolayı samatya devlet hastanesinde ameliyat oldu.Demişler ki 500-TL fark verirseniz estetik te yapabiliriz.Öyle bişey olursa neden olmasın

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git