Biten Kampanyalar > Kazananlar
Sahte | Kazandıklarım
KüL Kedisi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinAllah artırsın ;D senin nikine hastayım zati her görüşte bi bakıyorum ;D
--- Alıntı sonu ---
saol =) nickimi alırken yalının şarkısını dinliyodum dışardan bakınca saçma duruyo farkındayım ;D pişman oldum ama yazdık bi kere ;D
--- Alıntı sonu ---
yok yok güzel olmuş devamlı gündemdesin sahte hesaplardan dolayı orda seni görünce gülüyorum ;D
sahte:
Kayit olun veya giris yapinAllah artırsın ;D senin nikine hastayım zati her görüşte bi bakıyorum ;D
--- Alıntı sonu ---
saol =) nickimi alırken yalının şarkısını dinliyodum dışardan bakınca saçma duruyo farkındayım ;D pişman oldum ama yazdık bi kere ;D
--- Alıntı sonu ---
yok yok güzel olmuş devamlı gündemdesin sahte hesaplardan dolayı orda seni görünce gülüyorum ;D
--- Alıntı sonu ---
evet her sahte dediklerinde bana mı diyorlar diye bi bakıyorum zaten :D
KüL Kedisi:
Kayit olun veya giris yapinevet her sahte dediklerinde bana mı diyorlar diye bi bakıyorum zaten :D
--- Alıntı sonu ---
sahte suffleleride dizmiş ohhh mis ;D
sahte:
Kayit olun veya giris yapinevet her sahte dediklerinde bana mı diyorlar diye bi bakıyorum zaten :D
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
;D eti cin i kazanmak için çok uğraşmıştım Akminada sürpriz oldu En çok istediğim şeydi zaten ama sıra senin ki gibi ipad de olur inş. Snde shuffle kazanırsın umarım. ;)
KüL Kedisi:
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
;D eti cin i kazanmak için çok uğraşmıştım Akminada sürpriz oldu En çok istediğim şeydi zaten ama sıra senin ki gibi ipad de olur inş. Snde shuffle kazanırsın umarım. ;)
--- Alıntı sonu ---
hadi bakalım :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git