0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenım degıl demı Ebrucum...uzulurum valla ya...ılk adım attık da rahatsız ettık mılletı dıyeyok canım sende mi mail attın yoksa bana senin blogun diye sölemediler kuzum
benım degıl demı Ebrucum...uzulurum valla ya...ılk adım attık da rahatsız ettık mılletı dıye
ben çok rahatsız oluyorum bizim forumdan bunu yapan arkadaslar var bir de niye mail atıyorsun diye cevap verince çirkefleşiyorlar. Bir kampanya ugruna insanlıktan çıkıyorlar. geçen banada geldi denedim biliyorum koleston ile ilgili. başlığıda büyük yazmış koleston kazanmak istiyorsan tıkla diye. oysaki kendi kazanacak insanları aldatıyor. ayıpr değilmi dedim sanane diye üstüne birde bi ton laf yazmış. bu insanlara ancak acıyabiliyorum başka birşey elimden gelmez..bunların yaptığına 1- Hırsızl denir (mail adreslerimizi çalıyorlar)2- Dolandırıcı denir (kendi kazanacağı birşey için tıkla seyret kazan gibi ifade kullanıyorlar yalan söylüyorlar)Birde Ramazan günü hırsızlık ve dolandırıcılık yapanlara ne olur bilemem...