Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Yapı Kredi Fırsatı - Kiminle Nereye Gidiyos?

<< < (6/7) > >>

ezel59:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoyun yanlışlarla dolu harf b çıkıyo mesela herkez b ile buluyo tüm yazdıklarımıza yanlış diyo,
neyse ben en çok dün bi soruda güldüm sorumuz c ile başlayan bir meyve oyuncu arkadaştan gelen bomba cevap creyfurd
hala krizdeyim katıla katıla gülüyorum..

--- Alıntı sonu ---

ceviz yazmayı denedinmi :D

--- Alıntı sonu ---

cevizi ben yazıyorumda creyfurd yazana söle.. :D

K0LeRa:
İşinize yarıycak Linkler eklenmiştir.. Şimdi bilemediğiniz şey kalmaz sanırsam :D

anil1925:
Arkadaşlar benim bi sorunum var.oyuna giriyorum önce kendimizi deneyelim bölümüne girdiğimde oynayabiliyorum kelimeleri yazabiliyorum ama asıl yarışmaya girince bi türlü yazmak istediğim kelimeyi yazamıyorum hiç bişey çıkmıyo.boşuna eksi puan yedim hep:) aynı sorunla karşılaşan var mı acaba?  :o

aalev:
bende sayfa neden açılmıyor acaba

K0LeRa:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar benim bi sorunum var.oyuna giriyorum önce kendimizi deneyelim bölümüne girdiğimde oynayabiliyorum kelimeleri yazabiliyorum ama asıl yarışmaya girince bi türlü yazmak istediğim kelimeyi yazamıyorum hiç bişey çıkmıyo.boşuna eksi puan yedim hep:) aynı sorunla karşılaşan var mı acaba?  :o

--- Alıntı sonu ---

giriş yaptıktan sonra sayfayı yenile yapmanız gerekiyor. yoksa bu arkadaşın dediği gibi olursunuz :D

yani giriş yap hemen oyuna başlama. sayfayı yenile öyle başla.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git