Diğer > Görüş ve Öneriler

Sohbet Kanalı

(1/2) > >>

harunn0:
Konu açıldımı bilmiyorum bi baktım ama göremedim
foruma bi sohbet kanalı açılsa bizde anlık sorularımızı felan ordan sorsak, konuşsak rahat rahat.
 bunu isteyen birtek bensem söyleyin :)

didedar:
bence olmaması gereken birşey. olan sitelerin halini görüyorum ben. sadece o kısımda yoğunluk oluyor. diğer konu kısımları falan baya pasif kalıyır. bence sakın olmasın. yazık olur bu siteye.

dersyolu:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbence olmaması gereken birşey. olan sitelerin halini görüyorum ben. sadece o kısımda yoğunluk oluyor. diğer konu kısımları falan baya pasif kalıyır. bence sakın olmasın. yazık olur bu siteye.

--- Alıntı sonu ---

+1

kartal1000:
En azından özel mesajlardaki gibi bir sınır getirilir.Mesela saatte 30 mesaj sınırlaması gibi.Javascript kodlarıyla çok rahat bir sohbet odası yapılabilinir.Ama sınırsız mesaj hakkı olursa iş ciddiyetliğini koruyamaz.Benim görüşlerim bunlar :)

kalite:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbence olmaması gereken birşey. olan sitelerin halini görüyorum ben. sadece o kısımda yoğunluk oluyor. diğer konu kısımları falan baya pasif kalıyır. bence sakın olmasın. yazık olur bu siteye.

--- Alıntı sonu ---

+1

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git