0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yaw o şekilde sayıyı bulmak çok kolay. esas zor olan benim yaptığımdı. onda da nasıl fazla çıktı hayret. halbuki istatistiğim de iyidir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaw o şekilde sayıyı bulmak çok kolay. esas zor olan benim yaptığımdı. onda da nasıl fazla çıktı hayret. halbuki istatistiğim de iyidir.di mi istatistik komsu bolumdu yanyanaydi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaw o şekilde sayıyı bulmak çok kolay. esas zor olan benim yaptığımdı. onda da nasıl fazla çıktı hayret. halbuki istatistiğim de iyidir.di mi istatistik komsu bolumdu yanyanaydi benim edebiyatım da iyiydi. sürekli rahmetli feycanda takılırdım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaw o şekilde sayıyı bulmak çok kolay. esas zor olan benim yaptığımdı. onda da nasıl fazla çıktı hayret. halbuki istatistiğim de iyidir.di mi istatistik komsu bolumdu yanyanaydi benim edebiyatım da iyiydi. sürekli rahmetli feycanda takılırdım ben siyanur'u cok seviyordum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaw o şekilde sayıyı bulmak çok kolay. esas zor olan benim yaptığımdı. onda da nasıl fazla çıktı hayret. halbuki istatistiğim de iyidir.di mi istatistik komsu bolumdu yanyanaydi benim edebiyatım da iyiydi. sürekli rahmetli feycanda takılırdım ben siyanur'u cok seviyordum 3 farklı siyanür gördüm ben orda sen ne diyon