Diğer > Kampanya Şikayet

Sharin Firması hakkında....

<< < (2/4) > >>

gunebakan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyağ çekiceksin kargo parasınıda bi güzel ödeyip üstüne bi güzel su içiceksin niyetliysen iftardan sonra içebilirsin :D ;D

--- Alıntı sonu ---

nasıl yani ????

--- Alıntı sonu ---
Aa kazanmışım çok teşekkür ederim. Felan gibisinden yani. tabi ortalığı çok karıştırmamışsan gönderirler gibime geliyor

--- Alıntı sonu ---
maalesef biraz karıştırdım galiba :(

gunebakan:
bende bayağı inatlaşmıştım adamlarla ....şimdi 360 derece dönüp siz haklıydınız kusura bakmayın demek de bana biraz ağır geliyor  :(  :( 
hakkımı aramamın başka çaresi yokmudur acaba ?

ezel59:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende bayağı inatlaşmıştım adamlarla ....şimdi 360 derece dönüp siz haklıydınız kusura bakmayın demek de bana biraz ağır geliyor  :(  :( 
hakkımı aramamın başka çaresi yokmudur acaba ?

--- Alıntı sonu ---

180 derece olmasın 360 ta olduğun yere geliyosun ya.. ;D ;D alttan al gelmesini istiyosan başka türlü göndermezler..

ecrim:
benimki hala gelmedi ya...gelse ödeyecem de...

incesaz:
benim kazandığım dün geldi. 6.5 kargo ödedim bende. ama takım çok güzel ve kaliteli
. en ucuzundan  pazardan bile alsanız mininum 5 TL verirsiniz sadece 1 üste.. bence çok para değil gelen takıma 6.5 lira vermek .:)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git