hbden pc toplayacam hb cekleri her parça için ayrı ayrı 20 tl indirim yapıyormu ? mesela 4 tane parça aldım 80 tl indirim yapacakmı yoksa bir tane 20tl indirmmi?
tek tek alcaksın ürünleri, 1 parça işlemci aldın 20 lira indirim kullandın, 1 parça ekran kartı aldın 20 lira indirim kullandın vs. böyle toplamda 80 tl indirimli almış olcan. indirimli ürünleri seç zaten diğer sitelerden de ucuzdur. oldukça uyguna alırsın
hbden pc toplayacam hb cekleri her parça için ayrı ayrı 20 tl indirim yapıyormu ? mesela 4 tane parça aldım 80 tl indirim yapacakmı yoksa bir tane 20tl indirmmi?
tek tek alcaksın ürünleri, 1 parça işlemci aldın 20 lira indirim kullandın, 1 parça ekran kartı aldın 20 lira indirim kullandın vs. böyle toplamda 80 tl indirimli almış olcan. indirimli ürünleri seç zaten diğer sitelerden de ucuzdur. oldukça uyguna alırsın
hepsine ayrı ayrı kargo ödemeyek:D
bizim market olayı fark etmiş kolaları 3,25den verıyor artık:P
hb yok Markafoni 20 TL var
markafoniyi alınca alt limit varmı alışveriş yapınca
markafoniyi alınca alt limit varmı alışveriş yapınca
Kullanım koşullarında herhangi bir kısıtlama bulunmuyor,
bu nedenle alt limit olmaması gerekir.
arkadaşlar hangi kapakların şifresi oluyor günlük 100sms 100dakika yazanı kabul etmiyor sadece coca cola yazan kapağı da kırmızı kasaya değil diğer normal puana kaydetti çözemedim ben bu işi
arkadaslar fazla hb çeki olan solesin karşiliginda kapak vereyim 4 kapak var elimde ben alamadim bugun fazla olan varsa solesn