Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

ansiklopedileri vereceğim bir yer kurum

<< < (2/3) > >>

catpat07:
okulumuza konferansa biri gelmişti kagıt atıklarınızı ( artık kullanılmadıkları için ansiklopediler atık statusune gırıyor malesef) hani koca çuvallarla kagıt toplayan insanlar var ya onlara bile vermeniz yeterli demişti. hatta onlara verin en azından para kazansınlar nasılsa onlar da gerı donusume getırıyorlar demişti. bence mantıklı.gecen birisi yolda gıderken elinde birsürü gıcır gıcır unıversıte hazırlık kıtaplarını çöpe attı nasıl sinir oldum.yanına koysa ya gerı donusume gıdecek ya ıhtıyacı olan bırıne.duyarlı olmak lazım

ycnz136:
Bence yukarıda paylaştığım şekilde kitabı olmayan okullara ulaştırılsa daha mantıklı.. Çünkü bu bir gerçek hala okuyacak kitap bulamayan çocuklar var

derya3:
hazırlık kitaplarıda var tercihleri bekliyorum onlar için oğlumun istediği yer tutarsa onlarıda lise son sınıflara dağıtacam gücü olmayan o kadar öğrenci varki

ycnz136:
isterseniz arayın bir tnt kargoyu öğrenin.. Çünkü daha önce çydd yle bir çok kitap toplama kampanyasına katıldım.. Doğudaki okullara gönderim yaptık

derya3:
tnt ye ulaşabileceğim mail bulabilirsem süper olacak o kadar çokki çevremde aynı derdi paylaştığım ;)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git