Diğer > Görüş ve Öneriler

Cinsiyetlerimiz yazsın

<< < (16/37) > >>

balca:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende deee 4 yas varmıs aramızda yaa :)

--- Alıntı sonu ---

şşş o değilde biz evde kalmışız sanırım  :D :D :D

--- Alıntı sonu ---

evde kaldık da...ben zaten kaldıgımı coktan karar verıp takmıyorum...zaten ben ev goturemem daha kendımı goturemıyorum...

papatya89:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende deee 4 yas varmıs aramızda yaa :)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

hahahahaa bende bunu düşünüyodum valla :D :D :D sen gene bi nebze benden daha sanslısın benm daha okul btcek evlencek birini bulcam fln ohooooooooooo :D :D :D
ufff evde kaldım yaaa :D :D

simge87:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende deee 4 yas varmıs aramızda yaa :)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

hahahahaa bende bunu düşünüyodum valla :D :D :D sen gene bi nebze benden daha sanslısın benm daha okul btcek evlencek birini bulcam fln ohooooooooooo :D :D :D
ufff evde kaldım yaaa :D :D

--- Alıntı sonu ---

e sende benden 2 yaş küçüksün ama  :D

Meraal:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende yazayım bari  ::) ::)
1985 doğumlu 3.5 yıllık evli 2,5 yaşında cadı bir kız annesiyim..

--- Alıntı sonu ---

aa şoklardayım nedense bende daha büyük izlenimi yaratmıştın  ???

--- Alıntı sonu ---
neden öyle bi izlenim verdimki anlamadım :) :)

logocuk:
bende hep 30*35 dşündm ndnse :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git