Diğer > Görüş ve Öneriler

Cinsiyetlerimiz yazsın

<< < (27/37) > >>

balca:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingenelde imzalardan ve profil resimlerinden cinsiyet belli oluyor aslında.

--- Alıntı sonu ---

Yazdığı iletilerdende ...

--- Alıntı sonu ---

asıl sen...sakla sakla dur...

pLnLp:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingenelde imzalardan ve profil resimlerinden cinsiyet belli oluyor aslında.

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

ne alaka  ;D ;D

bendee hep karıştırıyorum yani nicklerden anlamıyorum.
sielanmucuk u kız sanıodum mesela  :D

;D

catpat07:
evet sielanmucuk istisna :) olsun istisnalar kaideyi bozmaz :P

lonelycocuq:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingenelde imzalardan ve profil resimlerinden cinsiyet belli oluyor aslında.

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

ne alaka  ;D ;D

bendee hep karıştırıyorum yani nicklerden anlamıyorum.

sielanmucuk u kız sanıodum mesela  :D

;D

--- Alıntı sonu ---

Nasıl ne alaka :D basbayagi anlıyorum ben birine cevap verirken   canım vs.. yazdığına göre erkek olma ihtimali 0 olmalı :)

sahte:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindeğilmsss bayan rabiye adıda :D

--- Alıntı sonu ---
vay be ben erkek sanıyordum ;D

--- Alıntı sonu ---
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsahte yazıomus ama hıc bakmamsm  :D :D

--- Alıntı sonu ---

anaa sahte kızmıymış :)

--- Alıntı sonu ---

;D ;D ;D çok güldüm yaa ben çok fazla yazmıyorm yaa ondn öyle düşünmüş olabilirsiniz belki

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git