Diğer > Görüş ve Öneriler

Cinsiyetlerimiz yazsın

<< < (21/37) > >>

neron54:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHep bayanlar yazmış erkekler neden yazmiyoo :)

--- Alıntı sonu ---
bugün bayanların günü bkz kadıköy stadı :)

Meraal:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende yazayım bari  ::) ::)
1985 doğumlu 3.5 yıllık evli 2,5 yaşında cadı bir kız annesiyim..

--- Alıntı sonu ---

aa şoklardayım nedense bende daha büyük izlenimi yaratmıştın  ???

--- Alıntı sonu ---
neden öyle bi izlenim verdimki anlamadım  :) :)

--- Alıntı sonu ---

bilmiyorum sebebini ama seninle her konuşmamda meral abla demek geliyodu içimden ama o kadar değilmişsin :D

--- Alıntı sonu ---
her zaman abla diyebilirsin canım ..anneyim belki ondan büyük sanıyorsunuzdur yaşımı  :) :)

balca:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbeni kaç sanyodunuzz :P

--- Alıntı sonu ---

senı ben en az 35 dıyorum...ayrıca her turlu rıvayet var senın hakkında...ben yanı balca once senın bayan oldugunu dusunmustum...sonra vazgectım erkek dedım...ya boyle cok unlu bırısın ya da saklaman gereken bır sırkette calısıyorsun...

ısmın mubarek prens ısmı...:D

burcu84:
logocuk  kız değilmi ?   ???   :)

simge87:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende yazayım bari  ::) ::)
1985 doğumlu 3.5 yıllık evli 2,5 yaşında cadı bir kız annesiyim..

--- Alıntı sonu ---

aa şoklardayım nedense bende daha büyük izlenimi yaratmıştın  ???

--- Alıntı sonu ---
neden öyle bi izlenim verdimki anlamadım  :) :)

--- Alıntı sonu ---

bilmiyorum sebebini ama seninle her konuşmamda meral abla demek geliyodu içimden ama o kadar değilmişsin :D

--- Alıntı sonu ---
her zaman abla diyebilirsin canım ..anneyim belki ondan büyük sanıyorsunuzdur yaşımı  :) :)

--- Alıntı sonu ---

tamam o zaman içimden geldiği gibi davranıyım  ;)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git