Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Lazador engüzel benim yarışması

<< < (31/38) > >>

desstiny:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ben bir türlü kayıt olamıyorum.. nasıl yaptınız sırasıyla kim anlatır? giriş yaptığımda size de oy veremiyorum çünkü kayıt yok diyor siz nasıl görüyorsunuz? :-\

--- Alıntı sonu ---
gelen ilk mail warya lazadordan orda video.lu anlatım war arkadaşım sana linki yollıyım ordan izle ok

tılsım:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende arabamla yarismaya katildim  :) Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---
başarılar oyun verildi arkadaşım

--- Alıntı sonu ---
Tılsımm benide unutmaa :)

--- Alıntı sonu ---
Canım sanada destek olurum bu gün tekrar oy kullandım sana dün oy ve yorum yapmıştım
 bol  ;) ;)şans

desstiny:
bunlardan nasıl kayıt olunacağını izleyebilirsiniz ;)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

desstiny:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende arabamla yarismaya katildim  :) Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---
başarılar oyun verildi arkadaşım

--- Alıntı sonu ---
Tılsımm benide unutmaa :)

--- Alıntı sonu ---
Canım sanada destek olurum bu gün tekrar oy kullandım sana dün oy ve yorum yapmıştım
 bol  ;) ;)şans

--- Alıntı sonu ---

sağol canımm eksik olma bendende tam destekkkk ;)

ceymir:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbunlardan nasıl kayıt olunacağını izleyebilirsiniz ;)

--- Alıntı sonu ---

teşekkürler canım..şimdi izledim ama kafa basmadı. yarın dinç kafayla tekrar deneyeceğim..
tekrar teşekkkürler

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git