Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

Ne yemek pişirsek

<< < (6/6)

a.sena.a:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhako65  öncelikle  teşekkür ederim  böylesine  güzel  insanın iştahını  açan bir  konu  başlattığın için çünkü başta ben ve bir kaç kişi daha  var  forumda  rejimdeydik ama  şimdi  siz  böyle yemek  çeşitlerini  yazarsanız tatlı  çeşitlerini  yazarsanız  :D :D ve  biz  akşam  yemeği  saati  geldiğinde  az yağlı  tuzsuz çoban  salatası  ile  karşılaşınca tabiki  insana  koyuyor  nedemek istediğimi  anladınız  herhalde  açım  ben yaaaaaaaaa :D :D

--- Alıntı sonu ---
yalnız değilsin sözde ben de rejimdeyim ama takan kim habire yiyorum

cemrem:
afiyet bal şeker olsun arkadaşlar.vallahi yazılan yemekler iştah açıyor...)) sağolun.

hako65:

--- Alıntı ---hako65  öncelikle  teşekkür ederim  böylesine  güzel  insanın iştahını  açan bir  konu  başlattığın için çünkü başta ben ve bir kaç kişi daha  var  forumda  rejimdeydik ama  şimdi  siz  böyle yemek  çeşitlerini  yazarsanız tatlı  çeşitlerini  yazarsanız    ve  biz  akşam  yemeği  saati  geldiğinde  az yağlı  tuzsuz çoban  salatası  ile  karşılaşınca tabiki  insana  koyuyor  nedemek istediğimi  anladınız  herhalde  açım  ben yaaaaaaaaa 
--- Alıntı sonu ---

Amannn üç günlük dünya yeyin gayrii ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git