şu başlığı değiştirsenize.. çamaşır makinası değil bulaşık makinasıı kazanmışlar

tebrikler gerçekten hakedip uğraşanlara
hergünkampanya olarak 3000 face açalım,ozanın girdiği her yarışmaya rakip olalım

harunna katılıyorum . gerçekten de bu ozan neden sadece bayanlara yardım ediyor,bi kamuoyu araştırması yaptım,sadece 3-4 bayanla samimi

girmediği kazara bi yarışma varsa onda da kızları destekliyor..düşündürücü?
hahhahaa harunn sen de bu teknikleri hiç bilmiyorsun 3000 den fazla olursa eleniriz

adımız çıkar frimalar direk eler bizi..
vala benim aile üyelerinin hepsi gerçek 12 tane face hesabı var aldım bu şifreleri 2. kez beğenili bir yarışmaya girdim açık ara önde giderken kampanyacı olan derya topsaç benim resmi spam olarak işaretlemiş facebook da kaldırdı tabi resmi ,sayfa admini desen hiç cevap vermiyor hiç kurumsal olmayan bir firam olunca böyle oluyor.Facebook daki kişiler o kadar hırslı ki her şeyi yapıyorlar ip li yarışmada yarışıyorsanız fake hesaplardan 30-40 oy verip siiz saf dışı bırakabiliyorlar.
Makinayı kazananların hepside kampanyacı oy takasçıları takasçılarda grup olmuşlar 4 takasçı her birinde 20 fake adres 80 oy takasa girdinizmi kaç oyun var diye zaten soruyorlar bir arkadaşla konuşuyorduk ona demişler ki 400 oy takasına varmısın diye

ozana gelince çok sağlam olduğu söyleniyor takasçılar arasında şimdidden efsane olacak galiba katılmadığı yarışmada kalmayacak.
bir süre sonra umarım firmalarda anlayacaklar ki beğenili yarışamalar ile sayfalarına sadece kişi çekmenin + yarısından fazlasının fake hesap olacağını.Daha beceriğe ve bilgiye dayalı yarışma yaparlarsa bizimde şansımız olacak
ciddimisin ya ben o zaman rakibimden istemişim oy vayyy be oda beni spam olarak işaretlemiş.