Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Favori Canım Annem Destek
nyks:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbenim yazımı kim siliyor 2 kere yazdım ikisnde sildiler cevap versin o silen kişi
--- Alıntı sonu ---
Kimsenin size cevap verme gibi bir yükümlülüğü yok.Önce kurallara uyun. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
simonbolivar:
Kayit olun veya giris yapinadavapuru destek istemek suç mu ben dereceye girecek biriyim oy istiyorum ilk 3 girmek için oy larınız bekliyorum suç mu kendileri isteyince sorun yok biz yazınca hemen sil böyle moderatörlük olmaz
--- Alıntı sonu ---
Dostum sakin ol.yeni karar alındı.destek için önce modlara yazacaksın. ama imzamdaki linke oy verin dersen bir sorun yok sanırım.aynı kapıya çıkıyor. ;D
nyks:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinadavapuru destek istemek suç mu ben dereceye girecek biriyim oy istiyorum ilk 3 girmek için oy larınız bekliyorum suç mu kendileri isteyince sorun yok biz yazınca hemen sil böyle moderatörlük olmaz
--- Alıntı sonu ---
Dostum sakin ol.yeni karar alındı.destek için önce modlara yazacaksın. ama imzamdaki linke oy verin dersen bir sorun yok sanırım.aynı kapıya çıkıyor. ;D
--- Alıntı sonu ---
Hayır dolaylı yoldan da isteyemez.
simonbolivar:
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
Hayır dolaylı yoldan da isteyemez.
--- Alıntı sonu ---
deliefe forumda kampanyalara destek veren biri,mesaj sayısı da uygun.prosedür de eksiği mi var?
nyks:
Yeterli sayıda kampanya paylaşmışsa,moderatöre linkinin konuya eklenmesini söyler.Mod da ekler.Üyeler link paylaşamaz.Moderatörün eklemediği link için dolaylı yollardan da olsa destek isteyemez.Kurallarda bunu belirttik.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git