Diğer > Kampanya Şikayet
100 Ortak Arkadaşı olana Sony mp3 çalar hediye
emirtalha:
Arkadaşlar facebook ta bir uygulama var ortak arkadaş sayısı 100 olana sony mp3 veriyorlar (onlar öyle diyor) Ama kimse göremiyor arkdaş sayısını engellemişler. okadar söyledik hata sizde diyorlar az önce foto yükledim 217 ortak arkadaş ;D ;D ;D Hediye kazandınız diyemiyorlar ;D ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
emirtalha:
İşin üzerine düştüm hatalrını ortaya çıkaracağım şimdi cevap yazmışlar "Netstore Oline Alışveriş Beyfendi Sorunu Çözmeye Çalıştıqımızı Belirtiyoruz Neden Sıkıntı Çıkarmaya Çalışıyosunuz"
emk87:
yazdım bende sonucta sen arkadas sayını ispatlamıssın nasıl yaptın emir bizde yapalımda gorsunler gunlerini :D
balca:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinİşin üzerine düştüm hatalrını ortaya çıkaracağım şimdi cevap yazmışlar "Netstore Oline Alışveriş Beyfendi Sorunu Çözmeye Çalıştıqımızı Belirtiyoruz Neden Sıkıntı Çıkarmaya Çalışıyosunuz"
--- Alıntı sonu ---
yalancı soylemek bu herhalde...Emır halledersınız sız ama...
emirtalha:
Hayır yaa kazanmadım ben o fotoda photoshop yaptım ortak beğenileri saklıyorlardı bu yazdıklarım ve onunla olan görüşmemde video kaydı altında saklayacağım :) Telefon numaramı istedi verdim aradı adres istiyor :) Bakalım ne bahane bulacaklar. izlemedeyim
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git