Diğer > Görüş ve Öneriler
Blog Kampanyaları İçin Güvenlik Gizlilik Önerileri
esmer125:
arkadaşlar isim bırakmasanız bile isim yerine nick vb. bırakıp size ulaşılabilecek bir mail adresi mutlaka bırakmalısınız. facebook ta duyuru yapılması blog katılım şartlarından biri olduğu için facebook hesabınızın linkinide vermek zorundasınız ki şartları sağlayıp sağlamadığınızı kontrol edebilelim.
benimde üye olmadığım birçok siteden her gün onlarca mail geliyo ama bu durum için yapılabilecek birşey yok.
kişisel olarak kullandığınız mail adresinizi vermeyin. kampanyalara katılmak için yeni bir hesap alın. böylelikle sizi rahatsız edebilecek durumları bir nebze önlemiş olursunuz.
bende isim bırakmaktan yana değilim ama mail adresi bırakılmak zorunda...
her kampanya bitimi sonrasında yazdığımız yorumları takip edipte silmek yorucu, ben şahsen silmekle uğraşamam. ama adımı vermediğim için rahatım :)
Esmanur:
insan acemilik döneminde nick adı kullanmayı maalesef düşünemiyor.
hoppidi şimdi senin dediğini denedim gülüm com. lu adreslere bıraktığımız yorumları maalesef silemiyoruz bloğ için akşam evden deneyeceğim.
Bloğ kampanyalarına severek katılıyorum ve çok da güzel hediyeler kazandım :)
bende artık elimden geldiği kadar nick adı kullanmaya gayret ediyorum.
en doğrusu nick adı kullanmak sanırım :)
nursen:
bu konuyu görmemişim arkadaşlar ben şahsen kendi adıma konuşayım siz mail adresi bırakmazsanız eğer kazanana nasıl ulaşacagız ben kazanan bana ulaşmazsa maıla tıyoum oda olmadı facesine bakıyorum bloguna bakıyorum bunlar gereklı bılgıler nasıl ulasıcaz o zaman ulaşmayıncada ben kazanmısım kımse bana ulaşmadı oluyor ayrıca yorumları silersekte benım yorumum yok diye isyan cıkar nasıl hesap verıcez o zaman ??? ??? ??? :-\
emirtalha:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinya ben uyduruk bi e mail ve face açtım heryere onla katılıyorum sizde oyle yapın :D
--- Alıntı sonu ---
gerçek ismin var o ne olacak ?
--- Alıntı sonu ---
Gerçek ismini yazmayan bisürü kişi var ve herkes biliyor bloglara kimler katıloıyor şimdi örnekveriyorum gizemlitosba ;D yazıyor böyle ne bi isim nede bir soyad var ama herkes biliyor. Kampanya bilmem ne yazanlar var önemli olan sadece mail adresi oda iletişim amaçlı ama bunu yazmayan arkadaşlarda var bunlar anonim değillerse yine ulaşmak kolay. Face hesabına gelince bunu kontrol amaçlı yazdırıyoruz ama inanın kimse tek tek kontrol etmiyor edemezde. Bir gün içerisinde sayfalarca paylaşımı olan arkadaşlar var kim bakıpta o paylaşımı yapmışmı diye arıyor imkansız birşey. Anonim olmadan yorum bırakın bu yetrli bence. tabi face paylaşımları için face de paylaştım vs eklemey,i unutmayın yeterli diye düşünüyorum. uzun ve garip bir yazı oldu kesin saçma cümleler vardır ;D ;D
mesepalamudu:
blogger'da yaptığınız yorumu onaylandıktan sonra silebiliyorsunuz.
Ama blog sahipleri kampanya bitiminden sonra yorumları görünmeye kapatmalılar.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git