Diğer > Görüş ve Öneriler
Blog Kampanyaları İçin Güvenlik Gizlilik Önerileri
eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinya ben uyduruk bi e mail ve face açtım heryere onla katılıyorum sizde oyle yapın :D
--- Alıntı sonu ---
gerçek ismin var o ne olacak ?
--- Alıntı sonu ---
gerçek isme bakarsan diğer katıldığın kampanya sonuçlarındada sirekli kalıyor onları siliyormusun ?
--- Alıntı sonu ---
o firmaların bünyesinde barınıyor ap açık internet ortamında değil çok büyük fark var. ayrıca. nasıl blogger değilim. wordpress blogger kullanıyorum. ama kampanya içerikli değil ve premium hesaplı bloglar bedava demo değil. ben kampanya yapacak olsaydım asla demo kullanmazdım.bu ciddi birşey çünkü.en itinayı en özeni gösterirdim. bırakın yorum silmeyi siteye huzursuzluk veren kişiyi bile engelliyorsunuz gerektiğinde öyle özelliklerde var. bu kötüye kullanımı siz yapacak değilsiniz elbette adamın biri çıkar yapar. nelere şahit oluyoruz. siz böyle birşeyle hiç karşılaşmadınız diye bundan sonra bu olmayacak değil.
HoppiDi:
Kayit olun veya giris yapinBen blog kampanyalarına katıldıktan sonra sonuç açıklanınca yorumumu siliyorum. Bloglarda böyle bir özellik var.
--- Alıntı sonu ---
tmm cnm işte varsa tarif edermisin bilmeyenlerde öğrensin ben bilmiyorum mesela sorun yaşamak istemeyen silsin yorumunu ozaman
--- Alıntı sonu ---
Kendi yazdığım yorumun altında çöp tenekesi işareti oluyor ona basıyorum siliniyor.
calculus07:
gerçek ismimi yazmıyorum soyadımda bir harfi farklı yazıyorum.kargocuda sorarsa ki asla sormuyor yanlış yazmış derim
yupi:
Kayit olun veya giris yapinya ben uyduruk bi e mail ve face açtım heryere onla katılıyorum sizde oyle yapın :D
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
gerçek isme bakarsan diğer katıldığın kampanya sonuçlarındada sirekli kalıyor onları siliyormusun ?
--- Alıntı sonu ---
o firmaların bünyesinde barınıyor ap açık internet ortamında değil çok büyük fark var. ayrıca. nasıl blogger değilim. wordpress blogger kullanıyorum. ama kampanya içerikli değil ve premium hesaplı bloglar bedava demo değil. ben kampanya yapacak olsaydım asla demo kullanmazdım.bu ciddi birşey çünkü.en itinayı en özeni gösterirdim. bırakın yorum silmeyi siteye huzursuzluk veren kişiyi bile engelliyorsunuz gerektiğinde öyle özelliklerde var. bu kötüye kullanımı siz yapacak değilsiniz elbette adamın biri çıkar yapar. nelere şahit oluyoruz. siz böyle birşeyle hiç karşılaşmadınız diye bundan sonra bu olmayacak değil.
--- Alıntı sonu ---
tamam ozaman katılmayın blog kampanyalarına güvenmiyorsanız daha uzatmanın bir anlamı yokki biz insanları zorlamıyoruz katılsın diye güvenmeyen katılmasın
eyefive:
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
tamam ozaman katılmayın blog kampanyalarına güvenmiyorsanız daha uzatmanın bir anlamı yokki biz insanları zorlamıyoruz katılsın diye güvenmeyen katılmasın
--- Alıntı sonu ---
uyarmayalımmı arkadaşım insanları. dediğin gibi isteyen dikkate alır isteyen almaz. ben görevimi yaptım.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git