Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Yeni kampanya başlatıyorum

<< < (7/26) > >>

tostip:
arkadasım vıdeonun adını verırsen oy verebılırım umarım kazanırsın

hako65:
saol  ilkdans katagorisinde özlem nikim.ilk kolbastı oyunu diye geçiyor

diğerleri ilk aşk ve ilk tatil hileciler 3000 defa bana 1 puan verince sonunculuğa düştü bende yeni video ekledim ilk dans diye ilgilenenlere duyrulur .Sitede ilk sayfada şuan

tılsım:
hako oyunu gönderdim bol şans oylama nasıl her günmü?ona göre oy gönderelim

hako65:
arkadaşlar oy veren 10.20.... giden listemde katılım 15 bile olmadı bu yarışma 31 martta bitiyor. Tamekteki gibi aynı videoya defalarca oy verilebiliniyor sistem buna izin veriyor.

bugunden itibaren 31mart salıya kadar hergün en az 200 defa oy veren arkadaşlara hediye gönderimi yapacağım.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   nikim. özlem ilk dans katagorisi kolbastı oyunu.çok teşekkür ederim arkadaşlar

dilemma21:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar oy veren 10.20.... giden listemde katılım 15 bile olmadı bu yarışma 31 martta bitiyor. Tamekteki gibi aynı videoya defalarca oy verilebiliniyor sistem buna izin veriyor.

bugunden itibaren 31mart salıya kadar hergün en az 200 defa oy veren arkadaşlara hediye gönderimi yapacağım.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   nikim. özlem ilk dans katagorisi kolbastı oyunu.çok teşekkür ederim arkadaşlar

--- Alıntı sonu ---
ben başladınm bile 8 kere oy verdim

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git