Diğer > Serbest Kürsü

Bugün Ne Kazandım? - Bugün Ne Geldi?

<< < (8/4455) > >>

ultraerdem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazandım omo simgem sayesinde :)

--- Alıntı sonu ---

ben kazanamadım simgen sayesinde :D :D

--- Alıntı sonu ---

aa ama kazan demedin ki  :D :D

--- Alıntı sonu ---

demedim mi illa ki demem mi gerekiyo :D

simge87:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazandım omo simgem sayesinde :)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

tabi bi söyleseydin kazanamıyorum simge banada oynarmısın deseydin kazanırdık  :D

emk87:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoy bebiş çok tatlıymış ebru
oy yermm onu ya  :D besiği büyük sanırım yenı doğan bebek koyulur içine biraz daha süslemek lazım onu harika bişi olur  :)

--- Alıntı sonu ---
cok buyuk değil canım yeni dogan girmez içine :D

pLnLp:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoy bebiş çok tatlıymış ebru
oy yermm onu ya  :D besiği büyük sanırım yenı doğan bebek koyulur içine biraz daha süslemek lazım onu harika bişi olur  :)

--- Alıntı sonu ---
cok buyuk değil canım yeni dogan girmez içine :D

--- Alıntı sonu ---

ay ne blm resimde buyuk duruyo  :D

ultraerdem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazandım omo simgem sayesinde :)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

tabi bi söyleseydin kazanamıyorum simge banada oynarmısın deseydin kazanırdık  :D

--- Alıntı sonu ---

hımm suç bendeymiş pardon bunu demen bile yeter yani :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git