Diğer > Serbest Kürsü

Bugün Ne Kazandım? - Bugün Ne Geldi?

<< < (4429/4455) > >>

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin52 tanecik atkı geldi şimdilik önüme gelene dağıtıyorum :)

--- Alıntı sonu ---

düşünsene karda dağ gezisi yapmışsın polarnyada puf montunun boğaz kısmı soğuk alıyor.tam soğuktan koruyamıyor.polarına güvenerek atkını almamışsın. o dandik diye düşündüğümüz yada benim öyle düşündüğüm atkı hayati bir önem taşırdı ozaman  :D nimetin kıymetini bilmek lazım kendime söylüyorum.o atkıda cocacola seve seve kullanırdım  :D

focaserkan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin52 tanecik atkı geldi şimdilik önüme gelene dağıtıyorum :)

--- Alıntı sonu ---

Fotoğrafını paylaşma şansınız var mı nasıl birşey göndermişler merak ediyorum da

--- Alıntı sonu ---

şuan arabada yarın paylaşırım EURO 2016 atkısı naylon gibi kaliteli bir şey değil

focaserkan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin52 tanecik atkı geldi şimdilik önüme gelene dağıtıyorum :)

--- Alıntı sonu ---

Fotoğrafını paylaşma şansınız var mı nasıl birşey göndermişler merak ediyorum da

--- Alıntı sonu ---

şuan arabada yarın paylaşırım EURO 2016 atkısı naylon gibi kaliteli bir şey değil

--- Alıntı sonu ---

sana çıkmadımı daha emin benim totalde 108 oldu her girdiğim kapağa çıkıyor sana nasıl çıkmaz daha son dönemden de bakalım kaç tane çıkacak :)

salexih:
herifçi oğlu sahibinden de satılığı çıkarmış atkıyı 100 tl fiyat biçmiş :D 108 tane kazanan 52 tane kazanan arkadaşlar duyurulur   ;D ;D ;D

_emin:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin52 tanecik atkı geldi şimdilik önüme gelene dağıtıyorum :)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

sana çıkmadımı daha emin benim totalde 108 oldu her girdiğim kapağa çıkıyor sana nasıl çıkmaz daha son dönemden de bakalım kaç tane çıkacak :)

--- Alıntı sonu ---

Hala çıkmadı
Evde 8 kutu kaldı açmadığım artık bıraktım çıkmasın da :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git