Diğer > Serbest Kürsü

Bugün Ne Kazandım? - Bugün Ne Geldi?

<< < (4422/4455) > >>

ask_ne_demek:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincoca coladan euro 2016 atkısı geldi haberim yoktu kazandığımdan

--- Alıntı sonu ---

her kapağa çıkıyor ondan bana 56 tane geldi herkese dağıttım :)

--- Alıntı sonu ---

Hadi ya bende sevindim bir şey kazandım diye :D :D

focaserkan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincoca coladan euro 2016 atkısı geldi haberim yoktu kazandığımdan

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

bi bana çıkmadı :D

--- Alıntı sonu ---

nasıl çıkmaz sana :) her katılıma çıkıyor

_emin:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincoca coladan euro 2016 atkısı geldi haberim yoktu kazandığımdan

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

her dönemde 6500 kişi diyor ya ben kesin 6501. kişi oluyorum hep :)

focaserkan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincoca coladan euro 2016 atkısı geldi haberim yoktu kazandığımdan

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

her dönemde 6500 kişi diyor ya ben kesin 6501. kişi oluyorum hep :)

--- Alıntı sonu ---

seni kara liste yapmışlar herhalde :) ben kime kapak girdiysem tek kapak ile çıkıyor.

balca:
aylardır yokum ortalıklarda bır halt anlamadım ama samsung tablet geldi...adres de benim isim de...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git