Diğer > Serbest Kürsü

Bugün Ne Kazandım? - Bugün Ne Geldi?

<< < (31/4455) > >>

venüsger:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞu meşhur bebişten bugün bana da geldi.Bana kız göndermişler,bayıldım sepete de bebeğe de :)

--- Alıntı sonu ---

güle güle sevin :)

--- Alıntı sonu ---

Sağol canım alıştırma yapalım şimdiden. :D

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
besik kertmesi yapınnnnnnnnnnn :D :D :D

--- Alıntı sonu ---

Daha dur,ne doktorlar ne mühendisler isteyecek onu.  ;D

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinönce bi kızı görelim amaaa :)

--- Alıntı sonu ---

Kızımızı görücüye çıkarıyorum  ;D

mavilim:
bu biri bebek nedir nasıl kazandınız çok merak ettim
herkes kazandı nerdeyse ben nasıl kaçırdım acaba

balca:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu biri bebek nedir nasıl kazandınız çok merak ettim
herkes kazandı nerdeyse ben nasıl kaçırdım acaba

--- Alıntı sonu ---
biri bebek? onu bılmıyorum ama fıkrımuhım bebekler var:D cok cıcıler ama vallahı bende ısterdım...
bu arada Adıl Isık a katılanlar varsa benımle ırtıbata gecsın :)

catpat07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinecrim arkadaşım sayesinde yves rocher far kazandım,çok teşekkürler ecrim  :-*
fırsatcityden 50tllik ikea çeki kazanmışım 19 nisanda şimdi gördüm  :D bilgilerimi yolladım...

--- Alıntı sonu ---

,ikea kazananları nerede gordunuz ben de bakayım

balca:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinecrim arkadaşım sayesinde yves rocher far kazandım,çok teşekkürler ecrim  :-*
fırsatcityden 50tllik ikea çeki kazanmışım 19 nisanda şimdi gördüm  :D bilgilerimi yolladım...

--- Alıntı sonu ---

,ikea kazananları nerede gordunuz ben de bakayım

--- Alıntı sonu ---
twıtter a baksanıza bı...bır kac ısım ordan gördum cunku

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git