Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsüperrr![]()
benimde şampuanım bitmek üzreydi nerdeyse 1 yıldır şampuana saç kremine para vermedim
yeni şampuan kampanyası olsa diye içimden geçirmiştim başka bişe dilesem kabul olurdu heralde
Dün gece eşimde dedı şampuan stoğu bitiyor dolapta dedı bana bende tamam dedım çıkar bugun yarın bişey dedım .)))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsüperrr![]()
benimde şampuanım bitmek üzreydi nerdeyse 1 yıldır şampuana saç kremine para vermedim
yeni şampuan kampanyası olsa diye içimden geçirmiştim başka bişe dilesem kabul olurdu heralde
Dün gece eşimde dedı şampuan stoğu bitiyor dolapta dedı bana bende tamam dedım çıkar bugun yarın bişey dedım .)))
alıştık böyle şampuan kampanyalarına marketten almak zor geliyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsüperrr![]()
alıştık böyle şampuan kampanyalarına marketten almak zor geliyorvallay ya ama böyle çok verilince stok iyi oluyor diyer türlü biri amet biri memet oluyor şampuların oda saçların düzenin bozuyor)
yok aslında sürekli farklı şampuan kullanmak saça daha iyi gelir. Şahsen benim öyle. Zaten kazandığımız şampuanlar hep iyi markalar oluyo