Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Bunalıma tavsiyesi olan var mı?
Hayalkuzum:
Aynı şehirde olanlar bir görüşme düzenleyebilirler... Hem sosyal aktivite olur hemde birbirlerini tanımış olurlar. Sadece fikir...
hako65:
--- Alıntı ---hayattan beklenti önemli aslında, değilse işede gitseniz evdede kalsanız dört duvar arasında sıkışmış,mekanlara sığmaz olursunuz.geleceğe dair güzel planlar edinin ,gerçekleştirmeye çalışın derim
--- Alıntı sonu ---
çok doğru baz ;Den iş sorumluğu insanı hayatından bezdiriyor bazende ev sorumlulukları ama Rabbim kimseye dert sıkıntı vermesin. Sağlık olsunda gerisi kolay. Aslında bendede bu bilgisayar işi çok bağımlılık yaptı tedavimi görsem diye düşünüyorum aile dostlarıma zaman ayıramıyorum desem yeridir. misafirlikte oturamıyorum bilgisayar arıyor gözüm varmı böle bişey ;D
ikbalelif:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinvalla hiçbir zaman çocuğumun durgun ve sessiz bir çocuk olmasını istememiştim.ama bu kadarını da istediğimi sanmıyorum.özellikle çalışmamış olmaktan ve 7/24 kızımla beraber olmuş olmaktan dolayı birhayli yoruldum açıkcası.benim gibi haylaz çocukları olanlara allah sabır versin inşallah.
--- Alıntı sonu ---
aminnnnnnnn
adavapuru:
ist /anadolu yakası kimler var?
a.sena.a:
valla benimde canım çok sıkılıyo pc olmasa ne yapacakmışım ben bilmiyom valla
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git