Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Bunalıma tavsiyesi olan var mı?
cemrem:
canım çok haklısın da 3,5 yaşında haylaz mı haylaz bir kızım var.hiç kimseye bırakma imkanım yok.ancak yıl sonunda anaokuluna gönderme gibi bir planım var.ancak ondan sonra hayata dahil olabileceğim gibi görünüyor.
burcu84:
ya orasını atlamışımm çocuk olunca biraz zor oluyo tabi böyle şeyler çocuklar için yapılan organizasyonlar falan olmuyomu nerde yaşıyosunuz bilmiyorum ama hani kızınızla birlikte onun eğleneceği hemde sizin hava alacağınız en azından farklı bi ortam edineceğiniz şeyler olabilir.
cemrem:
evet çocuk olunca gerçekten çok zor.istanbul'da oturuyorum.organizasyonlara'da katılıyoruz, tiyatroya'da gidiyoruz, kendi yaş grubunun olduğu mekanlara'da gidiyoruz.yalnz kızım hiperaktif sınırında olduğu için tabiri caizse burnumdan getiriyor.o yüzden kendi kendimi sürekli telkin ediyorum çok az kaldı çok az...ne yapacaksın züğürt tesellisi işte ne yapacaksın...
burcu84:
annelik zor iş bide baya cimcime bi kızınızz var demek :) sabır gerekiyo bu günleri de özler insan bi gün keşke büyümeseydi diye :)
cemrem:
hemde ne cimcime valla.imanımı gevretiyor.biliyorum bu sıkıntılı günlerimi de arayacağım bir gün.inan gözümün önünde nasıl büyüdü anlamadım.günler çok çabuk geçiyor.ben şimdiden bebeklik zamanlarını çok özledim bile.neyse böyle işte.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git