Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Eti Maksimus - AyarsızEnerji Destek

<< < (16/21) > >>

lonelycocuq:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinneden kazanamadın? lonely

--- Alıntı sonu ---

ya biz baska bi forumda anlaşmıstık belirli bi sıralama vardı anlıyacagın herkes sırayla yarısıp birbirine puan veriodu..Benden önceki 5 kişi filan kazandı gecen hafta sıra bendeydi işte herkes bana oy verecekti...ama benden önce forumdan katılıp kazanan biri benim katıldıgım haftada katılınca + olarak  bi psp daha kazandı..Bide suçu bana attıyo yok hic takip etmiomuşda oylamları  vs.. >:(

use2000:
Henüz belli değil belki de kazanan sensin  ;)

Üyelikleri fake olabilir :o

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

emk87:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHenüz belli değil belki de kazanan sensin  ;)

--- Alıntı sonu ---
umarım oyledirde :D

lonelycocuq:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHenüz belli değil belki de kazanan sensin  ;)

--- Alıntı sonu ---

umudum yok   :(

mucizem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinneden kazanamadın? lonely

--- Alıntı sonu ---

ya biz baska bi forumda anlaşmıstık belirli bi sıralama vardı anlıyacagın herkes sırayla yarısıp birbirine puan veriodu..Benden önceki 5 kişi filan kazandı gecen hafta sıra bendeydi işte herkes bana oy verecekti...ama benden önce forumdan katılıp kazanan biri benim katıldıgım haftada katılınca + olarak  bi psp daha kazandı..Bide suçu bana attıyo yok hic takip etmiomuşda oylamları  vs.. >:(

--- Alıntı sonu ---
yaptıkları ne kadar ayıp hem sözleşiyorsunuz aranızda hem bida kazanıyor aynı üye aslında 2kez kazanmaması lazım.ama sahte üyelikler silinir hak eden kazanır ordaki rakamlara aldanmayın.haftaya bende katılıcam bakalım.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git