Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu
Ebay hakkındaki bilgilerimizi paylaşalım.
janeozlem:
arkadaşlar internette biras araştırma yaptım.insanlar ebay.com sitesinden Türkiye'dekinden çok ucuza ürünler alabiliyorlarmış. hem de shipping de o kadar çok tutmuyormuş. burdan bilgilerimizi paylaşalım. işimize yarayacağını düşünüyorum...
Beyondparadise:
Ben ordan alışveriş yaptım epeyce sormak istediğiniz bişey varsa yanıtlayabilirim.
janeozlem:
türkiyeye shipping ücreti aşağı yukarı ne kadar oluyor? bir de ödeme de paypal deniyor ama paypa ne kadar güvenli? gerçekten türkiye ye göre fiyatlar daha mı düşük?
janeozlem:
ben kredi kartı kullanmıyorum. ama paypal hesabına sadece kredi kartından para yatırılıyormuş. benim hesabıma kredi kartından para yollayabilecek biri varmı arkadaşlar? bende onun hesabına parayı hemen yatırırım. ne kadarsa.
logcupasa:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapintürkiyeye shipping ücreti aşağı yukarı ne kadar oluyor? bir de ödeme de paypal deniyor ama paypa ne kadar güvenli? gerçekten türkiye ye göre fiyatlar daha mı düşük?
--- Alıntı sonu ---
fiyatlar dusuk ancak 100-150$ arası gumrukte takılma sorunu var + urunde sorun cıkma ıhtımalı fln var bıraz rısklerı var yanı...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git