Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Reklam matik kazandırıyor...(12Mart-12Nisan)
peja:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinpeja senin ref. ile üye oldum..hayırlısı.. ;) :)
Kayit olun veya giris yapin
bu da benim davet linkim gelmek isteyen buyursun gelsin.. :)
--- Alıntı sonu ---
teşekkürler ;)
banban:
ama sadece 15 reklam fln izleyip puan aldım.. diğer reklamlar zamanla açılır heralde :P
hayalist:
Kayit olun veya giris yapinama sadece 15 reklam fln izleyip puan aldım.. diğer reklamlar zamanla açılır heralde :P
--- Alıntı sonu ---
Kayit olun veya giris yapin
Bu sitede reklam izleme sınırı yok. İstediğin kadar izleyebilir ve sanal mağazada puanının yeterli olduğu hediyeleri kazanabilirsin.
peja:
Kayit olun veya giris yapinama sadece 15 reklam fln izleyip puan aldım.. diğer reklamlar zamanla açılır heralde :P
--- Alıntı sonu ---
O izlemiş olduğunuz reklamlar hergün izleyerek puan kazanabilirsiniz ayrıcavideoda anket bölümüde var onlarıda doldurursanız onlarda puan kazandırıyor ve bundan sonda alt üye bulmaya bakın :)
banban:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
--- Alıntı sonu ---
O izlemiş olduğunuz reklamlar hergün izleyerek puan kazanabilirsiniz ayrıcavideoda anket bölümüde var onlarıda doldurursanız onlarda puan kazandırıyor ve bundan sonda alt üye bulmaya bakın :)
--- Alıntı sonu ---
anketleri de yaptım.. peki o reklamları günde 1 kez mi izleyebiliyorum ? siteyi ayrıntılı okudum aslında ama bu konuda birşey okuduğumu hatırlamıyorum..
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git