Biten Kampanyalar > Kazananlar
Smile | Kazandıklarım
Smile:
aldığım telefon bozuk çıktı, bugün gittim teknosaya, yenisiyle değiştirirler diye umuyordum ama öyle olmadı, teknik servise gönderdiler. yani anlıycağınız telefonla alo bile demeden garantiye gitti telefon :)
kamile25:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinaldığım telefon bozuk çıktı, bugün gittim teknosaya, yenisiyle değiştirirler diye umuyordum ama öyle olmadı, teknik servise gönderdiler. yani anlıycağınız telefonla alo bile demeden garantiye gitti telefon :)
--- Alıntı sonu ---
benımde cekle aldıgım urun bozuk cıkmıstı ama ben teknosaya goturmedım kargo ıle teknosa kocaelı adresı verdı odemelı olarak onlara gonderdım urunum bır hafta sonra yenısı ıle degıştırılerek gonderıldı
garantıden daha ıyı olurdu kargoyla gonderseydın bence
Smile:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinaldığım telefon bozuk çıktı, bugün gittim teknosaya, yenisiyle değiştirirler diye umuyordum ama öyle olmadı, teknik servise gönderdiler. yani anlıycağınız telefonla alo bile demeden garantiye gitti telefon :)
--- Alıntı sonu ---
benımde cekle aldıgım urun bozuk cıkmıstı ama ben teknosaya goturmedım kargo ıle teknosa kocaelı adresı verdı odemelı olarak onlara gonderdım urunum bır hafta sonra yenısı ıle degıştırılerek gonderıldı
garantıden daha ıyı olurdu kargoyla gonderseydın bence
--- Alıntı sonu ---
ben internetten almadım bayiden aldım, 1gün sonra geri götürdüm garantiye yolladılar. tam bir saçmalık.
erke_00:
hayırlı olsun bol bol artmasını dılerım smile :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git