0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hey girl sitesinde gezinirken gördüm bu gün.
sağol canım paylaştığın için hava ısındı azıcık ondan paçaları sıvadım hemen , dereyi görmesemde denizi görüyorum herşeye rağmen güzel bi gün
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsağol canım paylaştığın için hava ısındı azıcık ondan paçaları sıvadım hemen , dereyi görmesemde denizi görüyorum herşeye rağmen güzel bi gün ivet , güzel bir gün..katıl sende bu yarışmaya ; sakın kaçırma..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsağol canım paylaştığın için hava ısındı azıcık ondan paçaları sıvadım hemen , dereyi görmesemde denizi görüyorum herşeye rağmen güzel bi gün ivet , güzel bir gün..katıl sende bu yarışmaya ; sakın kaçırma.. katıldık ya devrim deminden beri kazandık sanıyoz ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsağol canım paylaştığın için hava ısındı azıcık ondan paçaları sıvadım hemen , dereyi görmesemde denizi görüyorum herşeye rağmen güzel bi gün ivet , güzel bir gün..katıl sende bu yarışmaya ; sakın kaçırma.. katıldık ya devrim deminden beri kazandık sanıyoz ya sanmasak iyi ederiz..hem geç de kalmış olabiliriz..nasipse kısmetse forumca kazanırız...