Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Huggies Destek

<< < (156/171) > >>

tılsım:
arkadaşlar hug.desetciniz geldi unuttuğum arkadaş varsa ö.m attın son yazı yazanlara oy verme zamanıma var  bol şans

simonbolivar:
HUGİSÇİLER linkime oy verirse sevinirim

dilemma21:
Damla   ----  ( Özlem Kalın )          ............................. ozlemce108 6 gün sonra

yusuf eymen-----( huriye hozer )..............................ibolya   850 115 kişi puan:855

ayşe ebrar-------( fatma dogan )..............................adavapuru  vermiştim

derin derva-----( duygu kasap )................................darkinangel  900  puan:905

onur gültekin---( tuğba gültekin )..............................selluka   8230 - puan:8235

meryem-----( emine usta )......................................gungem  1 gün varmış kullanmama oy

ayşe sena---( raziye altuntaş ).................................a.sena.a 5 gün sonra

Ecrin Yağmur--(  Arzu Sevim )..................................Lasido 789-puan:794

ırmak-------( güldeniz bak )......................................gülom  600- puan:605

Serdıl ( Songül çetinkaya )310 - puan:315

Hayat ( Remziye akbay) ........................................ceymir 985 puan:990

berra tuana duvarcı---(şeyma duvarcı )......................balpötüşü
935 - puan:940

ibrahim aras--------( zeliha eser)................................zeos  910 puan
ömer efe---------(Gülay Sınur).............................songülata  5230 - puan:5235

atiko-------------(kaan yagli)..............................demari 553-puan:558

furkan------------(hülya karagülle)........................hulayda 771-puan:776

melisa-------------(Alev Canan B.).........................fuldas 128-puan:133

Elanur -------------(  savaş uzun )........................lK0LeRal 525-puan:530

Demirkan--------------(açelya yılmaz)....................pretegma 180-puan:185

dilemma21:
arkadaşlar yaklaşık yarım saati geçiktir oy veriyom site çok ağır hepinize verdim oyumu
sizlerde beni desteklerseniz sevinirim

pink:
Listeye oylar verdi.Sizde beni unutmayın.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git